pablo Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Post inspirowany podobnym wątkiem Planuję zakupy w Piwodzieju. Jeśli ktoś z okolic Cieszyna chciałby się przyłączyć - zapraszam! Jeśli planujesz zakupy w jakimś sklepie internetowym daj znać, może to ja się dołączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Tak blisko masz sklep HB ... aż grzech robić zakupy gdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Tak blisko masz sklep HB ... aż grzech robić zakupy gdzie indziej właśnie! gdzie Twój lokalny patriotyzm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Tak blisko masz sklep HB ... aż grzech robić zakupy gdzie indziej Dorota nie przewiduje na razie rozszerzenia zestawów surowcowych, a dla mnie to najwygodniejsza forma zakupów. Chciałbym też posmakować innych chmieli i zobaczyć jak i czy to poczuję. właśnie! gdzie Twój lokalny patriotyzm? Nie bójcie nic. Kupuję również w HB. Nawet przerzucam towar na dawne terytorium PS. Obserwuję dziwną tendencję na forum do oceny autorów postów a nie rozważania problemów przez nich poruszanych. Czy na prawdę tak trudno nie pisać gdy temat nas nie interesuje, nie dotyczy lub uważamy go za głupi - szkoda czasu! PS2. Dyskusja wg mnie polegać ma na rozważaniu problemu, a nie ocenie dyskutanta. guma77, ciafu1 i Mason 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Nie przesadzajcie Mam jeszcze dość duże braki (choć powinno się to niebawem zmienić), więc nie widzę problemu, żeby Paweł czy ktokolwiek inny z okolic robił zakupy w innym sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi