arturoleksik Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Warzenie piwa dopiero zaczynam i można powiedzieć, że na razie jestem zielony jeśli chodzi o sam proces bo pierwsza warka (oczywiście z brewkitu ) przede mną. Docelowo będę warzył ze słodów jednakże nie chcę zaczynać z "grubej rury" i na początek myślę, że brewkit wystarczy. Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Witam. Ja też jestem świeżak i miałem zaczynać od brewkita. Czytając forum stwierdziłem, że nie ma co się w to bawić i jednak zacząłem od razu od zacierania - nic strasznego Także zachęcam do zacięrania. Życzę samych udanych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Witaj na forum i sukcesów w piwowarstwie życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witaj, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holbers Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam i życzę powodzenia w warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holbers Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witaj na forum i sukcesów w piwowarstwie życzę Fajny Administrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi