Gawon Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Wita Jestem ze stloycy (nie przyjezdny) Czytałem z ukrycia jakiś czas to forum i doszedłem do wniosku że czas najwyższy dołączyć. Dosyć mam już tego czegoś sprzedawanego w zielonych butelkach,a co lepsze piwa zaczynają robić się drogawe Nastawiłem pierwsze piwo z puchy i zobaczymy co będzie Chętnie by poznał kogoś z okolicy celem odkupienia flaszki szlachetnego trunku do degustacji (porównania,nastawienia takiego samego)nie miałem jeszcze okazji pić "piwa domowego" No i niestety mam od razu prośbę,niektórzy źle się na to zapatrują ale cóż szczegół kupię /przyjmę Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Wita Jestem ze stloycy (nie przyjezdny) To pewnie już powód, dla prowincjuszów - jak ja, do zrzucenia czapek z głów. Dalej postu już w miarę. Jak po takim wstępie nie znajdziesz chętnego do podzielenia się swoim piwem, może warto opuścić 'centrum świata' i wybrać się na którąś z imprez dla piwowarów (niestety najczęściej na prowincji... ) malymiki, yarrro i josefik 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Zapraszam na piwo do Komorowa (na linii WKD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 przepraszam jeśli kogoś uraziłem,nie miałem nic złego na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Nie masz się czego wstydzić. Raczej gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 @Gawon, Jeżeli pasuje Tobie bardziej prawa strona Warszawy to zapraszam. Codziennie kursuję na trasie Hynka - Wawer. Wieczorem gdzieś po drodze możemy się spiknąć. Lukasz ps. Przy okazji weź drzewo genealogiczne. Za każde pokolenie nie przyjezdnych (czytaj prawdziwych) Warszawiaków dorzucam flaszkę Biorąc pod uwagę demografię Warszawy to ryzyko ,że stracę więcej niż 2 butelki jest bliskie zeru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Przy okazji weź drzewo genealogiczne. Za każde pokolenie nie przyjezdnych (czytaj prawdziwych) Warszawiaków dorzucam flaszkę Biorąc pod uwagę demografię Warszawy to ryzyko ,że stracę więcej niż 2 butelki jest bliskie zeru. Dobrze wiedzieć, wyślę do Ciebie moją ukochaną drugą połowę z jakąś skrzyneczką Acz "prawdziwi warszawiacy" to rzecz względna bo wychowała się Ona (i jej rodzina mieszka od wojny) pod Warszawą (teraz już dzielnica) Mam kumpla z liceum który w dowodzie ma "urodzony warszawiak" a jest "napływem" tak samo jak ja- ot szpital był lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Jestem ze stloycy (nie przyjezdny) to się już nie frasuj to nima grzech.... to je yno gańba wassyl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 niestety drzewa nie mam ale parę plaszek by poszło,przez moją głupotę temat się zrobił ale jak to mawiają nie ten cham ze wsi tylko ten co zachować się nie umi swoją drogą wolał bym gdzieś na wsi mieszkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ruch "na wieś" ostatnio modny jest wśród rodowitych Warszawiaków. Pozytywizm, praca u podstaw, te sprawy. MSPANC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ja mam tak na co dzień jak pobędę parę godzin w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 (edytowane) dla mnie jedyne plusy wawy to taki że np.jak mi się po pracy nie chce jechać na zakupy to pojadę o 24 albo 3 w nocy ,jak w nocy obudzi mnie bÓl zęba albo będzie działo się z dzieckiem za 30 minut jestem u lekarza niestety wszystko ma plusy i minusy ,ważne że by minusy nie przysłoniły plusów Edytowane 30 Marca 2012 przez Gawon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Nie to żebym się czepiał ale widzę duży wpływ, być może po sąsiedzku, Prezydenta bula-Komorowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 a o co dokładniej Ci chodzi? może faktycznie wpływ bo ma dość blisko do niego,widuję żonę z córką na spacerach czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 aaa dobra,widzę ,wstyd mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 może faktycznie wpływ bo ma dość blisko do niego,widuję żonę z córką na spacerach czasem ale trafiłem , możesz wyedytować posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 (edytowane) Może to zaraźliwe i żona przenosi kropelkowo? Edytowane 30 Marca 2012 przez mrblaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 niesmaczny żart ,jeśli już to prędzej córka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi