Swiaderny Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 A można dzisiaj kupić złej jakości surowce? np słód? Większe prawdopodobieństwo, że to my niewłaściwie możemy przechowywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 jest tu jakiś moderator ? mam wrażenie że nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Wszyscy sa, reagujemy w przypadku wiekszych offtopicow. Dwa lub trzy posty nie nadaja sie na tworzenie nowych tematow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Ależ było fajnie....eh szkoda że mogłem być tylko 1 dzień ale dziękuję opatrzności i za to... w końcu miałem być w pracy w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 (edytowane) Na stronie Warsztatów www.wrowar.pl zamieściłam linki do plików z wykładami do pobrania oraz kilka nowych fotek w galerii - zapraszam do powspominania Edytowane 9 Czerwca 2012 przez Marusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Wszystkich pilznerowców, którzy nie zakwalifikowali się do konkursu proszę jeszcze o chwilę cierpliwości, gdyż dokumentacja się błąka po Polsce i nie mam do Was maili, żeby rozesłać listę wad:D Jeśli komuś się śpieszy, proszę na PW lub mailem na agnieszka[at]wolczaska.pl się zgłosić, to na bieżąco zapodam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi