PolSzatana Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Witam wszystkich. Mam na imię Mariusz i pochodzę z małej miejscowości pod Łodzią. Obecnie maturzysta. Od dłuższego czasu przeglądałem forum jako niezarejestrowany. Swoją przygodę z piwowarstwem rozpocząłem na pokazach warzenia w łódzkiej Piwotece. Zainteresowałem się tym, poczytałem trochę i od razu rzuciłem się na głęboką wodę. Niedawno dostałem w prezencie zestaw ZacierMistrz z Centrum Piwowarstwa i postanowiłem uwarzyć swoje pierwsze piwo. O samym warzeniu napiszę później w innym dziale. Pozdrawiam. Jejski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek63 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Cześć, takie warzenie może fajnie odstresować przed egzaminami, tylko nie rozluźnij się za bardzo! Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Witam. Mam rozumieć że zaczynasz od jedynie słusznej drogi, czyli od zacierania. Plus dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Cześć! Witamy na forum! Z której strony Łodzi Kolega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolSzatana Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) Z której strony Łodzi Kolega? Bliskie wschodnie okolice Łodzi - Brzeziny, Andrespol. Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez PolSzatana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witaj! Powodzenia w zacieraniu, dobry wybór, wbrem pozorom nie jest to wcale takie trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam i życzę powodzenia przy 1 piwku Na co padł wybór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinio113 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Powitać sąsiada, Przemek z Łodzi z tej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolSzatana Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam i życzę powodzenia przy 1 piwku Na co padł wybór? Miało być Pale Ale, został kupiony Kolsch, zaś z samego warzenia wyszło pewnie jeszcze coś innego. Opisałem to w dziale Moje Warzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi