snooke_r Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam wszystkich piwowarów i piwowarki. W związku z moimi pierwszymi warkami na drożdżach płynnych zdecydowałem się dołączyć do waszego grona. Myślałem o wzięciu udziału w konkursach w tym roku i dlatego postanowiłem poważniej podejśc do tematu browarnictwa Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez snooke_r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witaj na forum i życzę sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witaj snooker Życzę powodzenia w konkursach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witaj, miło widzieć kolejną duszyczkę z naszego zakamarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam na forum i życzę samych piwowarskich sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi