quraqus Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Obawiam się, że dopiero w połowie listopada, niestety. Jak będę znał dokładną datę na pewno dam znać na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Kiedy będzie dostawa pokryw do fermentorów bo mi ostatnio "pynkły" 2 sztuki. I czy pokrywy można zamówić paczkomatem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Nie wiem jak to będzie z pokrywami bo ostatnio producent zaoferował mi je w dość wygórowanej cenie (połowa ceny wiadra!) więc się nie zdecydowałem. W najbliższych dniach postaram się dać odpowiedź czy wrócą do oferty sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Planujesz rozszerzenie oferty drożdży? Zależy mi szczególnie na mauri weiss, bo wb-06 mnie nie zadowalają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquas Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 witam mojego ulubionego sprzedawce a tu taki blad maly (chyba) Ekstrakt słodowy jasny(Bruntal) 1,7kg 26.90zl Ekstrakt słodowy jasny(Bruntal) 1,7kg x6 179zl /6 = 29.83zl opakowanie zbiorcze jest droższe od detalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Nie wiem jak to będzie z pokrywami bo ostatnio producent zaoferował mi je w dość wygórowanej cenie (połowa ceny wiadra!) więc się nie zdecydowałem. W najbliższych dniach postaram się dać odpowiedź czy wrócą do oferty sklepu. Ok tak wiec czekamy za informacją kiedy będa dostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Aquas, dziękuję za informację, był to oczywisty błąd cena powinna być 149zł (palec trafił na nie właściwą cyfrę na klawiaturze . Oferty drożdży suchych nie uda mi się poszerzyć chyba w najbliższym miesiącu. Co do pokryw to czekam na odpowiednią osobę w dziale handlowym (jest na urlopie) i będę się starał wynegocjować jakąś w miarę przyzwoitą cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) Pod koniec tygodnia powinny pojawić się pokrywy, cena pozostaje bez zmian. Będą tylko białe. Edytowane 28 Października 2013 przez quraqus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Czyli jaka?? Właśnie mi się rozwaliła :-\ A jestem świeży w "temacie" B-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Pod koniec tygodnia powinny pojawić się pokrywy, cena pozostaje bez zmian.Będą tylko białe. Ok tak wiec czekamy za oficjalna informacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastaga Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Chyba wkradł się Wam mały błąd - wszystkie produkty, które macie w promocji na głównej stronie są niedostępne. Na dodatek słody Bruntal w promocji i bez są w tej samej cenie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Pastaga dziękuję za informację. Jak widać promocja odniosła skutek (jeśli jakieś produkty są u nas na sklepie w promocji, niezależnie czy wybierze się je z okienka "promocje" czy z poziomu ich kategorii zawsze są w promocyjnej cenie) Co do pokryw czekam na dostawę, będą w cenie 3,9zł (czyli tak jak było), będą TYLKO białe. Przy okazji dodam że została poszerzona oferta chmielu o: Spalter Select Hallertau-Mittelfruh Strisselspalt Boadicea Topaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Czyli pokrywy jednak będą - to może ja obie wszystkie 4 wymienię na zapas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Dotarły dziś pokrywy do wiader. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Planuję wyjazd do Krakowa w najbliższy weekend 16-17.11.2013. Gdyby był ktoś chciał odebrać osobiście zamówienie w "Sklepiku z piwem" na os. Teatralnym, proszę złożyć zamówienie do czwartku, na zamówieniu proszę umieścić informację "odbiór w Sklepiku z piwem" lub info na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Można zapłacić przy odbiorze? Czy wcześniej przelewem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Płatność tak jak ostatnio TYLKO przelew, nie mam możliwości płatności przy odbiorze w "Sklepiku z piwem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszO. Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Piotrek daj znać jeszcze tutaj czy będziesz w sobotę czy w niedziele i ewentualne godziny otwarcia sklepiku z piwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Godziny otwarcia. Pn-pt 7-21.30 Nd 8-20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 A w sobotę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 od 7 do 21.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Wprowadziłem do oferty drożdże suche które są dołączane do Brewkitów Gozdawy. Była dyskusja na forum na temat tych drożdży, teraz można przetestować,ocenić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Mikołaj zawitał do sklepu i namówił mnie do zrobienia mikołajkowo - gwiazdkowej promocji dla wszystkich GRZECZNYCH piwowarów! Wybrane artykuły w bardzo promocyjnych cenach tylko do końca grudnia (lub do wyczerpania zapasów, a nie są zbyt duże). W promocji między innymi drożdże Wyeast, (w 99% nie starsze niż 6 miesięcy !), słody monachijski i wiedeński, ekstrakt płynny Bruntal. Zapraszam do sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Słód monachijski IREKS 1kg 3,9 zł x 25 kg = 97,5 zł Słód monachijski IREKS 25kg = 114 zł chce wam się pakować w worki po kilogram i sprzedawać taniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Używał ktoś z Was tego słodu Ireks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi