Jump to content

Alepiwo - promocje i nowości.

Recommended Posts

Witamy wszystkich Forumowiczów i pragniemy powiadomić, że od kilku dni działa nowy sklep dla domowych piwowarów www.alepiwo.pl

Na obecną chwilę wybór produktów może jeszcze nie jest imponujący, ale prosimy o wyrozumiałość. Nasz asortyment będzie zmieniał się z tygodnia na tydzień.

Przyjmiemy wszelkie krytyczne uwagi i opinie, będą one dla nas cennym źródłem informacji, pozwalającym nam poprawić jakość usług.

Zapraszamy serdecznie.

Maria i Piotr

Edited by quraqus

Mam pytania :

- czy w ofercie bedzie słód pilzneński w większych opakowaniach

- jak rozumieć zapis na stronie, jest wpis o dostępności drożdży i brak opcji dodaj do koszyka

- czy poza pocztą głosową jest możliwy kontrakt telefoniczny w jakiś określonych godzinach.

Szata graficzna bardzo przyjazna. Ogólnie sklep prezentuje się ok, jednakże ceny.... ja rozumiem że sklep ma marże płaci podatki itd. ale marża ponad 900% to sporo. Nadwęglan sodu kosztuje w detalu 7 PLN za kg. u was 5.60 za 100 g.

Edited by emcede

Słody podstawowe w 25kg workach powinny się pojawić w sprzedaży już jutro, drożdże Danstara powinny dotrzeć pod koniec tygodnia. Kontakt telefoniczny już powinien działać.

• 1 month later...

Mamy propozycję darmowej dostawy dla klientów z Krakowa i miejscowości na trasie Rzeszów-Kraków.

Ponieważ raz na jakiś czas (raz czasami dwa razy w miesiącu) jadę do Krakowa, mógłbym podrzucić zamówione u nas towary. Co do dokładnych terminów wyjazdów proszę kontaktować się telefonicznie lub mailowo (dane kontaktowe na stronie sklepu).

• 2 months later...
  • 1 month later...

Planuję wyjazd do Krakowa 20 październik. Gdyby ktoś z Krakowa lub "po trasie" Rzeszów-Kraków chciał darmową dostawę w tym czasie, zapraszam do sklepiku. Chętnych proszę o info na priv.

• 2 weeks later...

zapewne mylę się ale jakoś nie ufam tego typu opini od osób które mają 1 posta

Ale ja mogę zapewnić że ten sklep jest bardzo dobry. Mimo iż zrobiłem tylko "małe" zakupy to sprzedawca rozwiewa wszelkie wątpliwości początkujących jak i doświadczonych piwowarów.

Ale ja mogę zapewnić że ten sklep jest bardzo dobry. Mimo iż zrobiłem tylko "małe" zakupy to sprzedawca rozwiewa wszelkie wątpliwości początkujących jak i doświadczonych piwowarów.

ja nie twierdze nic innego. jeszcze nie robiłem tam zakupów i nie mam zdania w tym temacie , ale jakoś nie chce mi się wierzyć w wybuch miłośći u osoby z jednym postem ;) ale co ja się tam znam :)

Edited by lkulos

zapewne mylę się ale jakoś nie ufam tego typu opini od osób które mają 1 posta

Alegrowicze postów nie mają , a na ich podstawie pewnie patrzysz na sprzedawce.

Nie pisze postów bo sie nie znam, po co mam zadawać durne pytania. dopiero co zacząłem czytać forum, wiekszosc wątków, wkręcam sie w temat a wystawić opinie pozytywną o sklepie zawsze mogę, tymbardziej, że kupiłem tam kilka podstawowych rzeczy. Pozdrawiam

Z Piotrem spotkałem się dwukrotnie w sklepie Pana Jana, do którego dostarcza swoje produkty-najczęściej wtedy dużo gadamy. Wielki plus, że żeby mieć chmiel wystarczy spacer przez Zamkowy :smilies: