agatonma Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Proszę mnie tu nie zawstydzać, to są poważne sprawy:) A za ankietkę dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Ankieta wypełniona. Powodzenia w analizie wyników i pisaniu pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Już ankietka wypełniona Będziemy cię dręczyć teraz o jej wyniki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agatonma Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Dzięki śliczne:) Możecie dręczyć Na pewno o Was nie zapomnę ale troszkę na nie poczekacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 wypełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Cześć. Mam wrażenie że ładna buzia w avatarze pomaga kolegom przemóc lenistwo związane z wypełnieniem ankiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agatonma Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Hehe:) Gdybym wiedziała, że to ma takie duże znaczenie to zastanowiłabym się bardziej nad wyborem zdjęcia Ale mimo wszystko i tak dziękuję za wypełnianie ankiety:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinio113 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Cześć. Mam wrażenie że ładna buzia w avatarze pomaga kolegom przemóc lenistwo związane z wypełnieniem ankiety Ja tam myślę że tak na prawdę to facet z wąsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agatonma Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Ja tam myślę że tak na prawdę to facet z wąsem Czyżbyś próbował podważyć moją autentyczność?? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Czyżbyś próbował podważyć moją autentyczność?? ;p Jam niewierny Tomasz, jak palca nie włożę, nie uwierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agatonma Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Jam niewierny Tomasz, jak palca nie włożę, nie uwierzę To się troszeczkę niewierny Tomasz zapędził z tym paluszkiem ;p No cóż musisz uwierzyć na słowo skoro w zdjęcie nie chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 To się troszeczkę niewierny Tomasz zapędził z tym paluszkiem ;p No cóż musisz uwierzyć na słowo skoro w zdjęcie nie chcesz Ten palec to żeby nie było niedomówień pod ziobro To pisałem ja Michael Palin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agatonma Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Oczywiście rozumiem biblijny kontekst ale tam więcej o winie jest niż piwie, więc przenieśmy się do dzisiejszych czasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Wypełniłem i ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 A z ciekawości zapytam: Jaki kierunek i jaka uczelnia? Obstawiam w ciemno Turystykę i Rekreację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agatonma Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 A z ciekawości zapytam: Jaki kierunek i jaka uczelnia? Obstawiam w ciemno Turystykę i Rekreację Kierunek trafiony a Uczelnia to Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 he he he, chieny. Chłopcy zbierają dane, czyżby w planie była niezapowiedziana wizyta u koleżanki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agatonma Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Kraków zawsze możecie odwiedzić, takie piękne miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi