przemski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 po burzliwej pozostał mi na piwie kożuch po pianie zamieszać delikatnie żeby to zatopić czy zostawić jak jest przebijając się przez ten kożuch podczas przelewania na cichą? jeśli ma to jakiekolwiek znaczenie - piana jest po Ardenach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Ściągnij delikatnie łyżką na jedną stronę fermentora i dekantuj. Kożuch częściowo się przyklei do ścianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 albo przebij go rurą i zlej, jak trochę tego kożucha wpadnie,to przecież nic się nie stanie,opadnie na cichej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się