Skocz do zawartości

Browar ***Poremba***


Rekomendowane odpowiedzi

Warka 167 APA

 

pale ale 5kg

 

63 C - 30 min

72 C - 30 min

78 C - Filtracja

 

palisade 20 g - 60 min

marynka 20g - 60min

mosaic 60g na zimno

 

brzeczki - 25l

OG - 11,8Bx 1.048

FG - 5,3Bx 1.006

ABV - 5,6%

suche gozdawa West Coast

15.08.18

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Warka 168 HPA

 

pale ale 5kg

 

63C - 40min

72C - 30min

78C - Filtracja

 

marynka 25g - 60min

lubelski 20g - 5min

Pu - Ert grejpfrutowa 10min po gotowaniu

 

brzeczki - 24l

OG - 12,8Bx 1.052

FG - 6,2Bx 1.009

ABV - 5,7%

suche gozdawa Hybrid Ale

15.08.18

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Warka 169 Porter Angielski

 

pale ale 3,9Kg

barwiący 0,1kg

brown 0,112kg

pszenica 0,5kg

czekoladowy 1200 0,2kg

 

63C - 20min

72C - 40min

78C - Filtracja

 

marynka 20g - 60min

 

brzeczki - 27l

OG - 10Bx 1.04

FG - 4,3Bx 1.003

ABV - 4,9% 

gęstwa Pure Ale

15.08.18

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.