dori Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Miło mi poinformować, że wszyscy którzy zdążyli się stęsknić za smakiem Brackiego Belgijskiego Pale Ale będą mogli napić się piwa uwarzonego według tej samej receptury, na tych samych surowcach, przy moim udziale w brewpubie Meiers Lebenslust w Hanowerze. Warka testowa już leżakuje, a w niedzielę będziemy warzyć tę właściwą. Jeśli ktoś chciałby się wybrać w niedzielę do Hannoveru byłoby mi niezmiernie miło Info o warzeniu, niestety po niemiecku, więc niewiele rozumiem, ale chyba mi posłodzili trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 wow, gratulejszyn. To się porobiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Nie tylko Niemcy ale również moją piwniczke:D:D GRATULUJE:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Pozazdrościć! Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Gratulacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 http://www.facebook.com/MeiersLebenslust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Super! W końcu będą mieć coś fajnego, a nie tylko jasne, ciemne i pszeniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Gratulacje,zaczynasz od Hannoveru a następny browar w Belgii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havran Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 No nieźle. Gratuluję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Info o warzeniu, niestety po niemiecku, więc niewiele rozumiem, ale chyba mi posłodzili trochę Jak tam "trochę"? Baaaardzo nawet! Między innymi tam piszą "wyjątkowa piwowarka z Polski", "Chrapek jest uważana za jedną z najlepszych piwowarek Europy", "specjalnie przyjechała z Krakowa do Hanoveru" i tak dalej. Bardzo sympatyczny tekst. Już jestem niesamowicie dumny, że znam Ciebie! Volker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Gratulacje i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Info o warzeniu, niestety po niemiecku, więc niewiele rozumiem, ale chyba mi posłodzili trochę Jak tam "trochę"? Baaaardzo nawet! Między innymi tam piszą "wyjątkowa piwowarka z Polski", "Chrapek jest uważana za jedną z najlepszych piwowarek Europy", "specjalnie przyjechała z Krakowa do Hanoveru" i tak dalej. Bardzo sympatyczny tekst. Już jestem niesamowicie dumny, że znam Ciebie! Volker Przesadzili trochę, ale muszę przyznać, że jest to miłe Tym bardziej, że nie zrobiłam nic aby tam się tam znaleźć. Volker do zobaczenia jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Brawo Dori to jest super wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiess Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Gratuluję i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Gratulacje Dorotko !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Dziękuję Piwo uwarzone, pięknie fermentuje, czas wracać na ziemię, czyli do Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Poprosimy i jakie zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Mam nadzieję, że Volker jakieś udostępni, bo ja niestety nie miałam aparatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Gratulacje wielkie! Polka Niemców uczy warzyć :-) Aż mi się gęba cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Mam nadzieję, że Volker jakieś udostępni, bo ja niestety nie miałam aparatu Tak. Dajcie mi jeszcze trochę czasu. Volker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Zdjęcia tutaj: http://brunnenbraeu....0712/index.html Volker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Bardzo fajne fotki! Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe11 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Gratulacje ! Twoje receptury są super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi