bastisz Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Z pewną nie śmiałością czy możemy z Ulką się załapać, narazie bez swoich trunków dzisiaj właśnie dokonałem uroczystego rozlewu do butelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Z pewną nie śmiałością czy możemy z Ulką się załapać, narazie bez swoich trunków dzisiaj właśnie dokonałem uroczystego rozlewu do butelek. Piszesz i masz. Janek jeszcze nadrobisz zaległości z piwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Z pewną nie śmiałością czy możemy z Ulką się załapać, narazie bez swoich trunków dzisiaj właśnie dokonałem uroczystego rozlewu do butelek. Dawno się nie widzieliśmy.A zaległości nadrobisz, nie ma obawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 No ładnie. Jest nas 28 osób. Będzie się działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Już się nie mogę doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozd Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) A o której jest start planowany? Bo moja lepsza połowa kończy pracę o 17 więc bylibyśmy gdzieś tak o 17:15 najwcześniej. I troszką nam "łyso" bo nikogo nie znamy a tutaj taka ekipa się zebrała ... Edytowane 22 Sierpnia 2012 przez drozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasanga Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 No to i ja się do tych co im łyso się zaliczam , ale takich chyba będzie więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 drozd - masz blisko więc nie bedzie problemu. Jest to pierwsze spotkanie w Chorzowie i mam nadzieję, że nie ostatnie. Wraz z Kasangą odrobicie to z nawiązką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 No to i ja się do tych co im łyso się zaliczam , ale takich chyba będzie więcej. Dokładnie. Ale szykuje się fajna impreza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Pytanie może i dziwne,po ile piwek bierzecie ze sobą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Kista. Część rozczęstuje się na miejscu, reszta pójdzie na wymianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Ja wezmę ino kilka butelek IRA bo tylko tyle mi zostało, a najgorsze jest to, że prawdopodobnie się nawet niczego nie napiję bo na nockę do roboty będę musiał uciekać ale tutaj nie piwo jest najważniejsze, a spotkanie z ludźmi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Koszulki odebrane. Mam również podkładki i otwieracze ŚO. Crocco - dla Ciebie jest również koszulka, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Nie wiem czy brać ale mam jeszcze california common - 4 miejsce w Żywcu. Może się nie zepsuło a chętnych nie było do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Nie wiem czy brać ale mam jeszcze california common - 4 miejsce w Żywcu. Może się nie zepsuło a chętnych nie było do tej pory. Brać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Brać, brać, skosztować zwłaszcza tak zacnie ocenionego piwa zawsze warto! Poznanie stylu to wiedza nadchodząca z czasem, a czasu piwowarom zawsze brakuje, no chyba że się jest coderem Degustacja 50ml. kufelka daje wiedzę nt. stylu. Adaś, oczywiście na spotkanie zabieram dług w postaci waizena z Żywca czyli przedostatnią butelkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Nie wiem czy brać ale mam jeszcze california common - 4 miejsce w Żywcu. Może się nie zepsuło a chętnych nie było do tej pory. Brać! Sobotę mam wolną to mogę odchorować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeki Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 O której początek spotkania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastisz Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 A ja narazie swoje tradycyjne wytwory muszę zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasanga Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Jak z Katowic najprościej dotrzeć komunikacją miejską w pobliże spotkania. Ok już mam . Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez Kasanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 O której początek spotkania ? to już było - 16-17, że wiele osób dojedzie z daleka.więc musi być tolerancja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jak z Katowic najprościej dotrzeć komunikacją miejską w pobliże spotkania. Ok już mam . Najlepiej tramwaj nr 11, z przystanku na ulicy 3-Maja, 5 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 A ja narazie swoje tradycyjne wytwory muszę zabrać No krople beskidu :smilies: :smilies: :smilies: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 "Już za chwileczkę już za momencik ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Sprzęt i piwo już czeka na miejscu. Czas już się zbierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi