wena Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Właściciel kufelka się znalazł. Odbiór w Cieszynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Fotki Izy i Adama dostępne tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 11 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Spotkanie Nr 2. Sala zmówiona na 07.12.2012 roku. Temat przewodni podam niebawem. Nie było skarg na poprzednie spotkanie, więc zasady spotkania będą takie jak poprzednio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Wstępnie się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Ja sięt piszę, ale tym razem muszę dostać urlop - zaś termin spotkania kiedy mam nocną zmianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Witajcie Tym razem to i mnie dopiszcie do listy no i tę fajniejszą 1/2 mnie też A co byście powiedzieli na mały konkurs na jakieś uwarzone piwko ? Nagrodą mógłby być przysłowiowy medal z kartofla - chodzi o zabawę. Co Wy na to ? dajcie znać bo akurat 3 miesiące zostały. Może jakieś "świąteczne" ? Pozdrawiam Olek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Jestem ZA Dzień po premierze GCh 2012 edit Pisząc, że jestem za miałem na myśli spotkanie. Co do konkursu to jestem przeciw. Edytowane 12 Września 2012 przez Szwed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 No to już kilka osób jest. Listę stworzę niebawem. Co do konkursu to tym razem odpuścimy. Będzie dużo innych równie atrakcyjnych zajęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Jeśli można to ja też bardzo chętnie Sala zmówiona na 07.12.2012 roku Co do konkursu to tym razem odpuścimy. Będzie dużo innych równie atrakcyjnych zajęć. A może przy takiej okazji pobawić się z oceną GC? Arkusze i opis stylu w dłoń a potem policzenie średniej?Co by nie było już się cieszę. Fotki Izy i Adama dostępne tu. Niestety mam problem z rozpakowaniem pliku. Jak u Was? Edytowane 12 Września 2012 przez Jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Również się zgłaszam, no i tym razem będę z kierowcą Niestety mam problem z rozpakowaniem pliku. Jak u Was? U mnie rozpakowanie bezproblemowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Miło mi będzie znowu się spotkać.Czuję się wproszony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 No to mamy coraz więcej chętnych. Na PW zgłosił się Bastisz +1. Lista będzie za 2 tygodnie, jak już będzie więcej wiadomo o programie spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasanga Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 (edytowane) Wstępnie się zgłaszam mam znowu mnóstwo pytań pomęczę Was. Edytowane 13 Września 2012 przez Kasanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franc Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 A kiedy będzie jakieś następne spotkanie Piwowarów Domowych z rejonu Katowic i okolic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 A kiedy będzie jakieś następne spotkanie Piwowarów Domowych z rejonu Katowic i okolic ? Ale o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 A kiedy będzie jakieś następne spotkanie Piwowarów Domowych z rejonu Katowic i okolic ? Czy Ty umiesz czytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franc Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 A kiedy będzie jakieś następne spotkanie Piwowarów Domowych z rejonu Katowic i okolic ? Czy Ty umiesz czytać? Tak kolego umię czytać ! Ja pytam czy są jakieś cykliczne - comiesięczne spotkania piwowarów w Katowicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Tak kolego umię czytać ! Ja pytam czy są jakieś cykliczne - comiesięczne spotkania piwowarów w Katowicach. Wenie chodziło o to czy umiesz czytać ze zrozumieniem. Poczytaj jeszcze raz i się decyduj bo tylu życzliwych ludzi nigdzie nie spotkasz, a pytania przy ew. spotkaniu najlepiej spisz sobie na kartce bo zabłądzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 A co rozumiesz pod pojęciem "z okolic Katowic"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Hasło przewodnie naszego grudniowego spotkania to GRAND CHAMPION Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 A może przy takiej okazji pobawić się z oceną GC? Arkusze i opis stylu w dłoń a potem policzenie średniej? Co by nie było już się cieszę. A nie mówiłem! i wiele innych atrakcji z tego powodu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 No i gitara - tym razem mam już zaklepany urlop - nie ma bata żebym przybył samochodem na imprezę Może zdążę uwarzyć jeszcze jakąś lekką wędzonkę skoro rauchbockowy GCh będzie przewodził imprezie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Ja idę na maxa-5kg wędzonki w zasypie powinno wystarczyć na stół na święta! Temat przewodni popieram-lubię wędzonki w różnych stanach skupienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Ja osobiście wolę wędzonki tradycyjne czyli szynki, balerony i inne. Piwa degustuję, ale nie warzę wędzonych bo musiałbym je w domu sam wypić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi