andy Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Nie wiem jak było tu, w Szczecinie była dogrywka i wskazanie piwa przez Jury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 10 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Nie wiem jak było tu, w Szczecinie była dogrywka i wskazanie piwa przez Jury. Hm, ja w tym wypadku zastosowałem po prostu zalecenie Przewodnika dla organizatorów: "W przypadku równej ilości punktów dwóch lub więcej piw o ustaleniu kolejności decyduje suma miejsc, jakie dane piwo zajęło u poszczególnych jurorów w interpretacji: im mniejsza liczba tym wyższe miejsce. Gdyby i to rozwiązanie nie przyniosło rozstrzygnięcia, o kolejności piw decyduje przewodniczący jury." Piwo Jacka Stachowskiego zdobyło takich małych punktów 19, natomiast Jerzego Milera 15. Zresztą podobnie było na pozycjach 10 i 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro22 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Kurcze, a mój był "zbyt mocny". Rok temu za słaby. Może za rok się wstrzelę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 http://www.brunnenbr...s.htm#GC2012POL Volker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Kilka zdjęć BJ2012 http://www.halocieszyn.pl/2012/09/12/bawili-sie-na-brackiej-jesieni-2012/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nikt sie ani recepturą ani metryczką metryczką nie chwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 W moim przypadku nie ma się czym chwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Elo ... Nikt sie ani recepturą ani metryczką metryczką nie chwali Champion pewnie będzie warzony w browarze rzemieślniczym ,,,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Przesyłam arkusz zbiorczy. Więcej na temat piwa za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi