chackman Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Hej, tak jak w temacie- mam spory zapas drożdży wyeast 3068 weihenstephan, które użyłem do weizena (niesamowicie mocny aromat bananów, który jednak po kilku tygodniach zgorzkniał i zniknął...), ale chętnie napiłbym się piwka ciemnego - bez słodu pszenicznego. Czy jest sens użyć ich do tego gatunku piwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Nie nie, tylko do piw z kategorii pszenicznych i pochodnych. Tu masz specyfikację http://www.wyeastlab...tail.cfm?ID=135 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się