Dario63 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Jak w tytule,witam wszystkich, mam na imię Darek ,jestem z Łodzi. Piwko warze od roku,typowy lager dolnej fermentacji, sam słoduję jęczmień, kupiony u chłopa. Wychodzi nawet niezłe co potwierdzili koledzy na Spotkaniu w środku Polski. Dorobiłem się takiego sprzęciku foto real Pozdrawiam miłośników domowego piwka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam Jeszcze sam zasiejesz ten jęczmień, wychodujesz chmiel, wykopiesz studnie i będziesz w pelni samowystarczalny Pozdrawiam i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam i pozdrawiam miłośnika! Jeszcze sam zasiejesz ten jęczmień, wychodujesz chmiel, wykopiesz studnie i będziesz w pelni samowystarczalny Będzie jeszcze potrzebne drewno, na czymś gotować trza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinio113 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Pozdrowienia również z Łodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogonowiak Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam!!! Życze dalszych sukcesów w warzeniu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witaj ! Samych udanych warek zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witaj Dario63, mam nadzieję, że poznamy się we wrześniu i porozmawiamy o Twoim słodowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dziekuje wszystkim za miłe przyjecie,jesli chodzi o chmiel to w przysłym roku pomysle.Bede 15 wrzesnia na spotkaniu pozdrawiam Darek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi