BuDeX Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Setki kilometrów zimą widać nie poszły (pobiegły) na marne Pomimo czwartkowej PiwoWar Battle II w gdańskiej Degustatorni (zwycięskiej! ) w sobotę poprawiłem wynik z lutego o 4:52min. 10km - 46:40. Jestem w sztosie! W sobotę Bieg Papiernika w Kwidzynie Ktoś gdzieś latał w weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Biegł ktoś wczoraj na półmaratonie Silesia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogodar Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 W razie czego nic straconego, w październiku będzie powtórka: http://silesiapolmaraton.pl/ Polecam, B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Ja w sobotę miałem za sobą pierwszy start w jakichkolwiek zawodach - 10km Bieg Europejski w Gdyni. Nawet spoko, chociaż granicy 50 minut nie pobiłem Za tydzień Kaszubska Włóczęga (to na orientację), a później Kaszubska 15-tką (Luzino). Edytowane 13 Maja 2013 przez korko_czong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Ktoś gdzieś latał w weekend? Kilka znajomych twarzy widziałem na Maratonie Wrocławskim, muszę przyznać że trasa bardzo trudna, wielu padło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ja w sobotę miałem za sobą pierwszy start w jakichkolwiek zawodach - 10km Bieg Europejski w Gdyni. Nawet spoko, chociaż granicy 50 minut nie pobiłem Za tydzień Kaszubska Włóczęga (to na orientację), a później Kaszubska 15-tką (Luzino). Też chciałem polecieć tę 15-tkę, ale nie mam jak się z tych moich Pszcżółek wydostać, żeby rano być w Luzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artom Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Biegł ktoś wczoraj na półmaratonie Silesia? Ja biegałem- to był mój debiut. Udało mi sie przebiec półmaraton w 2:07:06- chyba złapałem bakcyla Następny będzie półmaraton Jurajski w Rudawie. Pozdrawiam biegnących w Silesi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) Ja wracam do biegania po 2 tygodniach przerwy. Makabra. A miałem nadzieję, że w najbliższą niedzielę poprawię się na 10 km. Nic, w Łobżenicy pobiegnę treningowo.Z Z ciekawostek. Wczoraj byłem w Krakowie po wystawę. Prace oprawione, ok. 70 sztuk. 1/3 do odbioru z pierwszego piętra kamienicy, reszta ze strychu, jakieś czwarte piętro. Zrobiłem sobie bieg pod górę z przerwą na zejście z tobołami. Oj dało mi czadu. Ostatnie kursy robiłem marszem. W sumie 50 minut zabawy. Edytowane 14 Maja 2013 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ja wracam do biegania po 2 tygodniach przerwy. Makabra. Oj tak. mój powrót po 3 tygodnach kontuzji też był koszmarem nad koszmary Na pocieszenie dodam, że organizm dość szybko przestawia się na właściwe tory, także tę dyszkę wbrew pierwszemu wrażeniu możesz polecieć dość szybko Powodzenia! Ps. Mnie przeraża raczej te zapowiadane na sobotę 28st. C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Osoby które ukończą Półmaraton Słowaka otrzymają medal w przedstawiający studnię Św Bernarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) Wczoraj startowałem w Łobżenicy. Dystans 10280 m. Temp. 26 stopni, postawiłem wszystko na jednej szali, założenie 5:00 min/km. Uciągnąłem tak pierwsze dwa kilometry, szósty km zszedł na 5:27. Na siódmym i ósmym kryzys. Dwa razy maszerowałem po 200 m, później jakoś wróciłem do biegu, sił wystarczyło na 500 m finiszu, ostatnie 280 na pełnej szpuli (aż się zdziwiłem), a wszystko przez kibica, bo chciałem wyprzedzić na luźno gościa, który biegł przede mną, a kibic zaczął go poganiać i jak się bujnąłem przełknąłem jeszcze kobietę, której nie sądziłem, że wyprzedzę. Wynik? 153 miejsce na 203. Czas 56:40 Pogoda i niewybieganie w maju mnie załatwiły. Ubawił mnie wpis w dyskusji na temat biegu. W oczekiwaniu na wyniki kieruję podziękowania dla organizatorów za drugi wodopój w Górce Klasztornej (umożliwił walkę do samego końca biegu) oraz dla kibiców w Wiktorówku, którzy biegaczy częstowali wódką. Wieś, w której urodziła się moja babcia hihi Edytowane 20 Maja 2013 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 No i już po Kieracie, w tym roku na odcinku 100 km na orientację, po górach powiatu limanowskiego, startowało ponad 700 osób, skończyło 400 Mokro, wszechobecne błoto, mgła w nocy ograniczała widoczność do kilku metrów, w dzień wiele kilometrów po łąkach mokradłach, zimno i nieco deszczu generalnie fajna imprezka, chciałem zostać do środy, ale żona przyjechała zabrać "zwłoki" do domu. Czasu nie udało się wiele poprawić, pewnie pogoda się trochę do tego przyczyniła, ostatecznie 23:24 min Zapraszam wszystkich i polecam, z roku na rok coraz bardziej mnie to pociąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral89 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Dzis byl moj debiut biegam od miesiaca... Wynik 46:22 na 10km w Pro Touch Cracovia Interrun. Mysle ze pod koniec roku mozna sie szarpnac na polmaraton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wreszcie dotarły do mnie buty wygrane w konkursie na testerów. Wybór padł na sympatyczne kociaki Puma Faas 500v2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wybór padł na sympatyczne kociaki Ejjj gdzieś już dziś czytałem o "kociakach" To nie może być przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ejjj gdzieś już dziś czytałem o "kociakach" To nie może być przypadek I pewnie widziałeś to zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ejjj gdzieś już dziś czytałem o "kociakach" To nie może być przypadek I pewnie widziałeś to zdjęcie Nie, dopiero jak odszukałem artykuł przed chwilą to fotka utwierdziła mnie w przekonaniu, że to właśnie te kociaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Anteks na trasie "Wolsztyńskiej Dziesiątki" anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Zamiast pstrykać trzeba było wyjść z "izotonikiem" Padła życiówka, może do końca roku zejdę poniżej godziny Edytowane 2 Czerwca 2013 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Widzę, że humor dopisywał na trasie. Tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Widzę, że humor dopisywał na trasie. Tak trzymać. Bo ja jestem pozytywnie nastawiony do życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Do zejścia poniżej godziny niewiele Ci zbrakło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Czy ktoś wybiera się na nocny maraton do Bydgoszczy? Oto ciekawostka natury kulturalnej edit: I to nie koniec lotów dyrektora zawodów. pan dyrektor ma bardziej rozbudowane słownictwo. Edytowane 2 Czerwca 2013 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) 07.07.13 I Bieg Piwosza w Wodzisławiu http://www.maratonyp...=11509 Edytowane 14 Czerwca 2013 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Wczoraj chciałem wystartować w I Nocnym Półmaratonie we Wrocławiu ale żona ni to wyperswadowała ze względu na warunki atmosferyczne. I dobrze że nie pojechałem, bo była biegowa żenada roku. Dzisiaj wystartowałem w dyszcze dookoła j.Maltańskiego w biegu Piotra i Pawła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi