Samael Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Witam ! Mam problem z dyskiem zewnetrznym Seagate Expansion.System mi go nie wykrywa tj. w narzedziach administracyjnych jest widoczny i w aplikacji Seagate Drive Settings, w eksplorerze i w total commanderze juz go nie widac.Formatowalem i ustawialem partycje od nowa i dalej nic.Przypisujac litere dysku po restarcie znika Wiem,ze wina jest po stronie sterownika,ale jakiegokolwiek nie moge znalezc nawet na stronie producenta.Dodam tylko,ze na laptopie zony z Vista wszystko chodzi jak nalezy.Zwracam sie do Was o pomoc bo juz sam nie wiem co zrobic zeby zadzialalo.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Nie pochwaliłeś się systemem w jakim go uruchamiasz (po Ci dedykowany sterownik?). Jeżeli Xp to daj wynik polecania Start -> Uruchom -> Cmd -> diskpart -> list disk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) System to xp professional.Tutaj rezultat: disk.bmp Jak widac pod konsola jest widoczny Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez Samael Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi