gregroc Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 I jeszcze informacja od gospodarza: "Przewidujemy dla każdego piwowara i winiarza Żur staropolski oraz Golonkę piwosza z kapucho zasmażano i kartoflami złocistymi oraz Wiejski stół - mięsiwa wędzone, chleb ze smalcem i ogórcem kiszonym... i trochę innych niespodzianek..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmlody Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A jak przyjdzie z małżonką to małżonka tez dostanie? Inaczej kierowcy nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) troszkę bidnie z kategoriami jasne i ciemne... ech..... no to ostre cięcia.... a planowałem ze 6 różnych przytargać... teraz mały zgryz co wybrać.... ale to może i lepiej bo dzień później jadę na tydzień do Krakowa.... będzie mały zapas Pytanie: czy będzie możliwość podpięcia kega? kto nosi ten się nie prosi nalewak jest w standardzie pokazu warzenia piwa - chyba że ja prowadzę keg popepsiany?? będziesz brał butlę co2? nie chce mi się targać, mimo że mała.... pytam bo też zamierzam conieco zaprzynieść widzę że niezła ekipa się kroi.... do zobaczyska! Edytowane 3 Października 2012 przez pepo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Żal mi tyłek ściska że nie będę mógł tam być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 możesz! pozwalamy ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 no brania butli wolałbym uniknąć. Może gospodarze by nam użyczyli butli? ja resztę nalewaka przywiozę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 zatem wezmę, w końcu bliżej mam bo z podłączeniem u nich może być różnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) pepo, mimo że kategorie są tylko dwie to piw mozesz przywieźć wiecej, nie zmarnują się Co do butli z CO2 to się spytam, to są jakieś standardowe podłączenia, czy trzeba kombinować z redukcjami? Pytam, bo jestem niekegowy i się tematem nie interesowałem. Edytowane 3 Października 2012 przez gregroc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A o której godzinie ta impreza się rozpoczyna i do której będzie trwać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) I czy trzeba wcześniej zadeklarować obecność, wpłacać jakieś wpisowe? Wszystko wskazuje na to, że się pojawię chociaż bez piwa do konkursu Edytowane 3 Października 2012 przez Maryush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 A o której godzinie ta impreza się rozpoczyna i do której będzie trwać? Startujemy w południe, ocenianie piw konkursowych planujemy rozpocząć o 14. Czas trwania tej części będzie oczywiście zależał od ilości zgłoszeń, podejrzewam że skończy się przed 17-tą. Po ogłoszeniu wyników można siedzieć do oporu, z lokalu nie będą nas wyganiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Sponsorzy określili już, jakie nagrody przekażą dla zwycięzców. Do zdobycia będą m.in. zestawy akcesoriów i surowców, nie podaję konkretnie jakie i o jakiej wartości, bo musi pozostać też element niespodzianki , ale zapewniam wszystkich, że będzie o co walczyć Dodatkowo jedno piwo zostanie wyróżnione i zdobędzie tytuł Grand Championa. Jak napisał e-prezes: "Jurorzy będą bezwzględni i Piwowarem Lubelszczyzny zostanie tylko jeden piwowar." Jest też nagroda specjalna za zdobycie tytułu GC - talon zakupowy o wartości 150 zł oraz paczuszka słodu o wadze 25 kg. Jeszcze raz zapraszam do udziału w konkursie, bo nagrody to tylko dodatek do świetnej zabawy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Informacje na chwile obecną: Twój Browar funduje dla Grand Championa (czyli najlepszego piwa zlotu) bon zakupowy o wartości 150 zł do odbioru w sklepie twójbrowar.pl. Worek słodu ze Strzegomia będzie dodatkową nagrodą dla najlepszego piwowara zlotu. Homebrewing przekazuje paczki z akcesoriami dla zwycięzców dwu kategorii piwnych oraz paczkę z gadżetami dla winiarzy o wartości 50 zł każda. Centrum Piwowarstwa przekazuje sprzęt/akcesoria o wartości ok. 100 zł dla zwycięzców. Nagrody od Browamatora: I - Fermentor uniwersalny BA + zestaw surowców na Portera Angielskiego. II - Zestaw surowców na Portera Angielskiego. III - Fermentor uniwersalny BA. Dla każdej kategorii. Oraz część, dla winiarzy: I - 60 korków klasy Super II - 40 korków klasy Super III - 20 korków klasy Super Dla winiarzy nagrody znajdą się także od Karczmy Regionalnej "Chata" m.in. beczki dębowe i balony w wiklinowych koszach. Edytowane 12 Października 2012 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 A czy będzie możliwość zaopatrzenia się w jakieś surowce piwowarskie? Czy jakiś browarniczy sklep internetowy lub stacjonarny wybiera się na imprezę? Ps. potrzebuje kapsli na chwile obecną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmlody Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Panowie na którą mam być w sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 A czy będzie możliwość zaopatrzenia się w jakieś surowce piwowarskie? Czy jakiś browarniczy sklep internetowy lub stacjonarny wybiera się na imprezę? Ps. potrzebuje kapsli na chwile obecną... będzie można odebrać zamówiony u nas wcześniej sprzęt, ale od razu mówię że kapsli jeszcze nie mamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Od 12 się zaczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmlody Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Wejście dla uczestników czy dla reszty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Wejście dla zainteresowanych tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmlody Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Oka czyli na 12 jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 16 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 zapisy do konkursu rozpoczynają się o godzinie 12:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 A jak z piwami wysłanymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 A czy będzie możliwość zaopatrzenia się w jakieś surowce piwowarskie? Czy jakiś browarniczy sklep internetowy lub stacjonarny wybiera się na imprezę? Ps. potrzebuje kapsli na chwile obecną... Jakich kapsli i ile potrzebujesz? Jutro wysyłamy paczkę z nagrodami, to mogę dorzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 A jak z piwami wysłanymi? Tym razem obowiązuje osobiste zgłoszenie się z piwem, przy następnej edycji konkursu będzie można też wysłać piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Warszawiacy mogą mi piwa przekazać - będę jechał z sobotę rano z Otwocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi