bolek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Powitać Ogólnie mówiąc... robieniem browarka się nie zajmuje. (aczkolwiek... może kiedyś? ) Wasza pasja wciąga mojego znajomego, ten narzeka że jako tako nie ma pomocnej elektroniki Zajmuje się elektroniką i mam za zadanie zrobić sterownik ułatwiajacy życie "szarego pędzibrowara" zaraz znikam do opwieniego działu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 PowitaćOgólnie mówiąc... robieniem browarka się nie zajmuje. (aczkolwiek... może kiedyś? ) Wasza pasja wciąga mojego znajomego, ten narzeka że jako tako nie ma pomocnej elektroniki Zajmuje się elektroniką i mam za zadanie zrobić sterownik ułatwiajacy życie "szarego pędzibrowara" zaraz znikam do opwieniego działu a na cholerę ci jakaś elektronika??? Do czego niby ta elektronika? Poczytaj jak i wczym warzy się piwo na forum. Pędzi się wódkę, piwo się warzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 i na co się tak denerwować? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 i na co się tak denerwować? :rolleyes: A kto się denerwuje?????? grzecznie się pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Bolek napisz co chciałbyś skonstruować i jakie masz pomysły. Pomożemy co nieco jeśli chodzi o założenia piwowarskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Bolek napisz co chciałbyś skonstruować i jakie masz pomysły. Pomożemy co nieco jeśli chodzi o założenia piwowarskie Zapraszam tutaj http://www.piwo.org/forum/t855-Fukcje-sterownika-Wasze-opinie-sugestie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi