Stasiek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Krzysiu, rewelacyjnie to podsumowałeś! W kilku słowach streszczony cały zlot. Super! Ja postaram się streścić zlot "obrazkowo", ale muszę znaleźć chwilę żeby obrobić zdjęcia. Nawet wyjątkowo pojawiam się na paru. Znaczy się ktoś miał w ręku mój aparat... Ciekawe kto to mógł być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Uuups - wyniki konkursów! Jak można było to przemilczeć? Przywilej ogłoszenia wyników mają najważniejsi tego zlotu, Organizatorzy. Czekamy więc z niecierpliwością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 I ja dotarłam szczęśliwie do domu. Dziękuję wszystkim za przefajne spotkanie. Organizacja na medal - wielkie dzięki dla Gabi, Marka i Tomka! Dużo się działo. Konkurs sensoryczny - świetny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dentharg Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Buuaaaa uuuaaa uuua! ;( W piątek z dzieckiem do lekarza, w sobotę urodziny szwagra i jego rocznica ślubu... nawet na chwilę nie dałem rady podjechać.. Tak to jest, szewc bez butów; blisko było a tu bęc. Następny zlot to musi chyba gdzieś w górach być! Ps. gdzie fotki, albo zlotu nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAND Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Największe podziękowania dla Organizatorów, wszystko dopięte na ostatni guzik ale również podziękowania dla wszystkich za super atmosferę, wyjazd można zaliczyć do bardzo udanych :beer: WIELKIE dzięki i do następnego spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Gabi, miałaś robić fale w jeziorze z jakimiś Belgami i co? Przeoczyłem coś? Pozdrowienia dla niepalącego palacza. Mam nadzieję, że mnie nie zabije przy najbliższym spotkaniu. Nic nie przeoczyłeś .Woda zimna no i "Belgowie' nie dopisali .Zabić Cię Pedro nie zabije, ale masz solidnego kopniaka w tyłek . A z tego co widziałam i słyszałam to Łukasz mu w tym pomoże . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dentharg Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zabić Cię Pedro nie zabije, ale masz solidnego kopniaka w tyłek . A z tego co widziałam i słyszałam to Łukasz mu w tym pomoże U-hu-huu.. widzę, że wesoło było na tym zlocie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ps. gdzie fotki, albo zlotu nie było. No, przeca pisałem: Ja postaram się streścić zlot "obrazkowo", ale muszę znaleźć chwilę żeby obrobić zdjęcia. Na razie znalazłem bardzo krótką chwilę i wrzuciłem tylko jedno, ale obiecuję (a może ostrzegam! ) że ciąg dalszy nastąpi... http://www.piwo.org/..._250_241251.jpg tieroo i elroy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Dodałem kilka zdjęć do galerii: http://www.piwo.org/...em-sulejowskim/ Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Stasiek Yanek, bielok, AgaL i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoogler Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 No chyba czas odświeżyć temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Się coś organizuje? Jestem chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zimno, więc chyba nie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 A kto miałby zorganizować. Marek i Tomek są zajęci swoim browarem. Mają teraz rozbudowę, przenosiny warzelni i tanków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi