gutimar Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Pieronki wpłaciły PIERON + 3 (w tym 1 dziecko 4 lata i jeden młodzian 12 lat pokój 4 osobowy wpłata 720,50 zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Podaję listę osób, które dokonały rezerwacji pokoi: Rosek -2(wpłata) wena -2(wpłata) Misiuzeb-2 Mniak -2 (wpłata) Dario-2 Infam -2 (Stasiek )(wpłata) Uups-2 Wassyl- 3(wpłata) Merv-2 rysmis -2 (wpłata) bielok -2 (wpłata) Crocco-1 (wpłata) AgaL-1 (wpłata) manitu-1 Zwiazkowiec- 4(w tym roczne dziecko) wpłata gutimar -2 Tieroo-2 pieronki 4(wpłata) Gabi -2 fentelek -noclegi ma "przenośne" OLinka +2 Czeki -2 (wpłata) "dane do wpłat: Marek Bakalarski Bank BPH nr konta: 70-10600076-0000304000199130 Proszę w opisie przelewu podawać nick z forum, ile osób dorosłych (ewentualnie ile dzieci i w jakim wieku) oraz sugestie co do pokoju. Po wpłatach będziemy przydzielać pokoje i informować w tym wątku." Jeżeli ktos ma kłopot z wpłatą prosimy o kontakt z Markiem (GutiMar) . Zostało już niewiele czasu do spotkania. Zapraszamy serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Pieronki wpłaciły PIERON + 3 (w tym 1 dziecko 4 lata i jeden młodzian 12 lat pokój 4 osobowy wpłata 720,50 zł) Przynajmniej będę miała z kim potańczyć Mam nadzieję, że muza będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Gdyby nie Śląsk i Ci którzy z nami są zawsze to na zlocie by było kilka osób. I nasuwa się pytanie - po co robić zloty w centrum Polski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Na taką opcję też będę gotowy. AREK jedzie bez żony. :smilies: i ma nadzieję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jak bym miał więcej piwa to też bym przyjechał bez żony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam. Gdyby nie Śląsk i Ci którzy z nami są zawsze to na zlocie by było kilka osób. I nasuwa się pytanie - po co robić zloty w centrum Polski? wyszło mi ze ze śląska 11 osób, z reszty polski 17 (liczyłem tych co wpłącili zaliczli). Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Podesłać Wam Jadwigę ? W śniegu co prawda się nie okopie ale ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Gdyby nie Śląsk i Ci którzy z nami są zawsze to na zlocie by było kilka osób. I nasuwa się pytanie - po co robić zloty w centrum Polski? Po to żeby zmienić krajobraz Ja chętnie się poopalam na pomoście, nad wodą, gdzie jak okiem sięgnąć jest płasko, płasko.... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Gdyby nie Śląsk i Ci którzy z nami są zawsze to na zlocie by było kilka osób. I nasuwa się pytanie - po co robić zloty w centrum Polski? Po to żeby zmienić krajobraz Ja chętnie się poopalam na pomoście, nad wodą, gdzie jak okiem sięgnąć jest płasko, płasko.... . No i ten tupot białych mew. Bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Gdyby nie Śląsk i Ci którzy z nami są zawsze to na zlocie by było kilka osób. I nasuwa się pytanie - po co robić zloty w centrum Polski? Po to żeby zmienić krajobraz Ja chętnie się poopalam na pomoście, nad wodą, gdzie jak okiem sięgnąć jest płasko, płasko.... . No i ten tupot białych mew. Bezcenne I zachód słońca.... szum fal.... Gabi da radę albo kilka Belgów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 I zachód słońca.... szum fal.... i koniecznie bursztynowy świerzop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 ..nic się nie odzywam, ale chyba mój wrodzony optymizm jest za cienki w sprawie realizacji obiecanego żeglowania w tym terminie.... .. sorki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 fentelek -noclegi ma "przenośne" .. taak.. na górze lodowej ... P.S. Za trzy tygodnie wypływam na Bałtyk - ciepłe gacie i palto z głową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 ..nic się nie odzywam, ale chyba mój wrodzony optymizm jest za cienki w sprawie realizacji obiecanego żeglowania w tym terminie.... .. sorki... Zawsze jest jakaś alternatywa ... Bojery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zawsze jest jakaś alternatywa ... Bojery? na żagle za wcześnie, na bojery za późno.. pozostało nurkowanie..... po okolicznych tawernach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Fentel! Będziesz na zlocie ? Wyczytałam tylko, że nie przypłyniesz. Pozostaje więć droga lądowa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Niestety muszę zrezygnować ze zlotu,miłej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Informacje dla tych co zwątpili w organizatorów: GABI +1 (pokój 2 osobowy wpłata 386zł) TIEROO +1 (pokój 2 osobowy wpłata 386zł) GUTIMAR +1 (pokój 2 osobowy wpłata 386zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Informacje dla tych co zwątpili w organizatorów: GABI +1 (pokój 2 osobowy wpłata 386zł) TIEROO +1 (pokój 2 osobowy wpłata 386zł) GUTIMAR +1 (pokój 2 osobowy wpłata 386zł) :D Podaję listę osób, które dokonały rezerwacji pokoi: Rosek -2(wpłata) wena -2(wpłata) Misiuzeb-2 Mniak -2 (wpłata) Infam -2 (Stasiek )(wpłata) Uups-2 Wassyl- 3(wpłata) Merv-2 rysmis -2 (wpłata) bielok -2 (wpłata) Crocco-1 (wpłata) AgaL-1 (wpłata) manitu-1 Zwiazkowiec- 4(w tym roczne dziecko) wpłata gutimar -2 (wpłata) Tieroo-2 (wpłata) pieronki 4(wpłata) Gabi -2 (wpłata) fentel OLinka +2 Czeki -2 (wpłata) "dane do wpłat: Marek Bakalarski Bank BPH nr konta: 70-10600076-0000304000199130 Proszę w opisie przelewu podawać nick z forum, ile osób dorosłych (ewentualnie ile dzieci i w jakim wieku) oraz sugestie co do pokoju. Po wpłatach będziemy przydzielać pokoje i informować w tym wątku." Jeżeli ktos ma kłopot z wpłatą prosimy o kontakt z Markiem (GutiMar) . Zostało już niewiele czasu do spotkania. Zapraszamy serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Gabi i Aga na śniegu ? Pieron jak chcesz tira na piwo załatwimy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Gabi i Aga na śniegu ? [...] Gabi nie na śniegu, tylko w jeziorze. Ma przecież zrobić fale i zapewnić ich szum: szum fal.... Gabi da radę albo kilka Belgów I jacyś Belgowie jeszcze mają jej pomagać? Nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Fentel! Będziesz na zlocie ? najprawdopodobniej wpadnę w sobotę na inspekcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) My tu mamy Fentelku Zlot Piwowarów gdzie wszelakie inspekcje będą nam obce (sanepidu też nie będzie). Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez Pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manitu Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Myślałem że uda mi się być na zlocie, ale wracam dopiero w sobotę. Więc niestety mnie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi