AgaL Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Wow! Jakie atrakcje! Będzie się działo! :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 1/2 weny - właśnie wróciłam z Bronisławowa. Teren rozpoznany, w lesie śnieg, słońce ,pierwsza burza i wspaniała tęcza nad okolicą czekałam na organizatorów, ale się nie pojawili , no trudno.... Gdyby ktoś nie zauważył OW Wodnik to kierować się na ośrodek konferencyjno - szkoleniowy Hotel Magelan ( tablica jest znacznie większa ) Do zobaczenia !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ja mogę tylko dodać,że " najlepsze piwo piątkowego wieczoru" będzie nagrodzone "pucharem" , a portal banici.eu przygotował upominki dla Agi i Tomka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Pewnie wygra AIPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 E tam Trzeba zawiązać front złośliwców i zrobić tak, żeby wygrało coś dziwnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 E tam Trzeba zawiązać front złośliwców i zrobić tak, żeby wygrało coś dziwnego Wtedy jury dostanie coś dziwnego do zjedzenia, np. resztki ze śniadania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Aga, jak z Tomkiem razem zakombinujecie to nawet resztki ze śniadania będą świetnie smakowały Ale co to będzie za zabawa jak dostaniecie do gotowania jakąś zwykłą AIPĘ, PIPĘ czy innego pejlejla Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez wassyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Aga, jak z Tomkiem razem zakombinujecie to nawet resztki ze śniadania będą świetnie smakowały Ale co to będzie za zabawa jak dostaniecie do gotowania jakąś zwykłą AIPĘ, PIPĘ czy innego pejlejla Będziemy się bardzo starać Tomek zgarnie szyneczkę i kiełbaskę, ja serek i jajeczka. Zrobimy kuleczki i umoczymy w czekoladzie. Podamy z kiszonym ogórkiem lub marynowaną pieczarką. To chyba najtrudniejsze z wyzwań do tej pory....będzie zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Czyli lawendowe może się przydać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Czyli lawendowe może się przydać? Tak! Powyższe kuleczki posypiemy lawendą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Chyba podlejemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Odwiedzi nas w sobotę i będzie na grillu: FUZZY +1 + 2 małych dzieci (wpłata na grilla 80zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ja za chwilę ruszam i będę na Was czekał. Spokojnej podróży i dotarcia do celu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Chciałbym jeszcze raz serdecznie podziękować organizatorom oraz wszystkim uczestnikom zlotu. Czas spędzony w Waszym towarzystwie jest bezcenny. Pozdrawiam, Lukasz, Ania, Ola i Tymek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Żal było opuszczać Was i to miejsce ale zapewne spotkamy się znowu.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ja dziękuję wszystkim za przybycie i stworzenie super atmosfery. Mam nadzieję, że powtórzymy jeszcze kiedyś podobne spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 W przyszłym roku nawiedzimy Ursa Major! Kto jest za? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 My też już dotarliśmy do domu. Dziękujemy organizatorom za atrakcje i wszystkim za miłe jak zawsze towarzystwo. Do następnego spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Wszystkim bardzo dziękujemy za spotkanie. Było fantastycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 I ja chciałbym bardzo podziękować za bardzo udane spotkanie. Atrakcji było co niemiara. Szkoda, że pogoda dopiero dziś dopisała. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Cześć. Odwiozłem Kaśkę do Rudy, ugotowałem jej obiad i wróciłem do siebie. Dzięki wszystkim za spotkanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Hej! I my, jakiś czas temu, dojechaliśmy spokojnie do domu! Dziękujemy za wspaniałe spotkanie i już zgłaszamy się na następne Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez wassyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 My wyjechaliśmy z ośrodka jako ostatni. Ale też już oczywiście dawno jesteśmy w domu. Również dziękujemy za spotkanie. Jak zwykle było super. I jak zwykle było za krótko. Ale co tam... już niedługo znów się spotkamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 No ja bawiłem się doskonale, fajnie było Was znowu widzieć. Dziękuje za tort i prezenty, ale najbardziej za atmosferę. Tomku takie manewry sensoryczne powinny być stałym elementem na zlotach. tieroo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Podziękowania dla Organizatorów - jesteście wielcy! Kiedy następny zlot? Gabi, Gutimar, było reeewelacyjnie! Tiero, świetny wykład, konkurs. Ale słabo grasz w piłkarzyki . Gabi, miałaś robić fale w jeziorze z jakimiś Belgami i co? Przeoczyłem coś? Pozdrowienia dla niepalącego palacza. Mam nadzieję, że mnie nie zabije przy najbliższym spotkaniu. Staś, jesteś najlepszym kierowcą, jakiego znam. Dowiozłeś w jednym kawałku i to po takiej imprezie. Podziękowania dla uczestników, szczególnie tych, którzy przyjechali z rodzinkami. Bardzo miło było poznać. Łukasz, pozdrowienia dla Ani. Dzięki za wykład, jesteś moim Allenem Carrem. Wena, na Ciebie i Twoją Połówkę zawsze można liczyć. Do następnego! Miło było znów widzieć przesympatyczną rodzinkę Wassyla. Bielok też nie był sam. Mam nadzieję, że tak już będzie na następnych zlotach. Crocco podpadł mi jednym postem więc go pominę Agnieszka jak zwykle rządziła przy garach. Jak zwykle bezkonkurencyjna. Jak zwykle niezwykle urocza i przesympatyczna. Ciekawe czy nas zaprosi do Ursa Major... Z całą rodziną Pieronków odkrywaliśmy urocze zakamarki półwyspu. Dzięki Wam byłem na zlocie. Pieronie, pewnie przegrywałeś kurtuazyjnie. Yanek, Qand, Michał - nie wiem o co chodziło z tą malinką. Kto mu to uczynił? Rewelacyjne grzybki, mistrzostwo. Stasiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi