rocker Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witam forumowiczów, zgodnie z tradycją pierwszym wątkiem się witam :-) Maciej "Rocker" z Zabrza. Doświadczenie: nalewki, wina Wczoraj tj. 01.10.2012 postawione pierwsze piwo z brewkita Kupers'a Lager. Juz czeka Carveza w kolejce, potem będzie jakiś Stout lub Ale. O tym w innym wątku pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witaj rocker! Widzę że z doświadczeń zostanie Ci tylko bimber Powodzenia w warzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harasim Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witaj i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witaj na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witaj na piwnym pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witaj Samych udanych warek życzę. Jak byś czegoś potrzebował, to na Cidry nie masz daleko Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Śląska załoga się powieksza Witaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 No i kolejny piwowar z Zabrza ! Witaj na forum. Napisz jeszcze, z której części Zabrza jesteś. Powodzenia w warzeniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogonowiak Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witaj !!! Powodzenia w warzeniu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBLS Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witam! Ja jutro cisnę drugą warkę z kita, ale powiem Ci że im więcej czytam, tym bardziej nie mogę się doczekać kiedy skompletuję sprzęt do zacierania:) Powodzonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witam sąsiada. U mnie na początku też były konserwy, ale dopiero zacieranie dało pełną satysfakcję z warzenia piwa, czego i Tobie życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Witaj ! Samych udanych warek zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocker Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Dzięki wszystkim WiHuRa - spokojnie wszystko w swoim czasie Olgierd - cidry znam francuskie, czytałem jak robić swój, może w przyszłym roku. Shayboos - musimy kiedyś koniecznie się zgadać przy piwku jestem z mikulczyc, rokitę znam dobrze bo w LO tam byłem i połowa rodziny tam mieszka pako1 - niestety lub stety jak większość muszę przejść przez ten moment konserw. Jutro zlewam z pierwszej puszki do butelek, mam szybkie pytanie, jak się masz smak takiego młodego piwka do końcowego efektu (zbliżony czy całkowicie odmienny) z wrodzonej ciekawości kosztowałem już syrop z puszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 cidry znam francuskie Ja Cidry to znam tylko z Radzionkowa a Cydry/jabłeczniki polecam jak najbardziej teraz - jabłka jeszcze są na drzewach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się