arusb Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Taka ciekawostka http://facet.interia.pl/kuchnia/news-udany-eksperyment-piwo-do-smarowania-pieczywa,nId,644394 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 czy to smarowidło jest z alkoholem ? że by po ni było że po kanapce prawko mi zabiorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Przecież piwo to płynny chleb Smarowanie chleba piwem to jak masło maślane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejAdamski Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 "Znakomicie pasuje do przystawek i serów, wspaniale smakuje razem z tostem. To jest przyszłość" No raczej nie wróżę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalW Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Albo piwne galaretki : http://byo.com/stories/issue/item/3202-making-homebrew-jelly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
girgi Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ja tam robiłem na studiach alkoholowe galaretki (piwo, wino) - w końcu jestem chemikiem W akademiku robiły furorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się