Winger Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Ty to nie wszyscy Zgadza się, dlatego wyraźnie napisałem, że 'swoje trzy grosze'. Faktycznie, jak ktoś ma mieszadło automatyczne i chodzi między warzelnią a domem, to mogło by sie przydać takiej osobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 dzisiaj pierwsze zakupy w stacjonarnym sklepie. polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Witam Z tego co zauważyłem to część z was szuka butelek 0,33 a więc wprowadziłem je do oferty http://piwopiweczko.pl/Butelki-Light-do-piwa-330-ml-10-szt-BOMBKA,660.html polecam też wino kity które są o 50% tańsze http://piwopiweczko.pl/Koncentraty-Wina-Wino-Kity,136,0.html W między czasie dodałem też kilka nowych chmieli , nowe koncentraty piwa oraz kilka innych artykułów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PURPLE Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 "Jedyny Sklep Stacjonarny na Śląsku" ??? Małe sprostowanie. Na Śląsku są co najmniej dwa sklepy stacjonarne dla piwowarów domowych. Pozdrawiam i zapraszam na zakupy do Radzionkowa :-) olgierd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 konkurencja nie śpi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Moje córki w niedzielę zbierają dla wielkiej orkiestry. Postanowiłem że z całej sobotniej sprzedaży 5% utargu trafi w niedzielę do ich puszek. marcin_l85 i elroy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zacna inicjatywa. Aż mnie przekonałeś żeby przyjechać na zakupy:) Sam kiedyś targałem z puchą WOŚP a teraz to tylko wspieram swoją obecnością na koncertach. Muszę zrobić chyba dłuższą listę zakupów na kilka kolejnych warek. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nasze córki zebrały wczoraj do puszek WOŚP w sumie ok 1300 zł. Chcieliśmy jeszcze raz podziękować wszystkim, którzy mieli w tej zbiórce swój udział: Rodzinie, Współpracownikom, Klientom, i Wszystkim tym , którzy z wielkim uśmiechem wrzucali pieniądze do puszek. Wielkie DZIĘKI !!! Pieron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam Informuję że od dzisiaj wysyłka do paczkomatu została podniesiona do 20 kg. Jednocześnie informuję że nie wszystkie towary wysyłam przez paczkomaty (gabaryty) Przy każdym z towarów jest opcja jaką formą wysyłki towar jest wysyłany. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Witam Właśnie dodaliśmy do naszej oferty dwa nowe słody : Carafa ® Special typ II i Special W . Dodaliśmy również dwa nowe chmiele: Francuski Triskel oraz Angielski East Kent Golding .Poszerzyliśmy naszą ofertę również o pojemnik fermentacyjny przeźroczysty. Wprowadziliśmy dużo nowych produktów więc zapraszam do zapoznania się z ofertą. Pozdrawiam Adam Chrostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 chyba muszę podjechać na grubsze zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 No to chyba ja również muszę podjechać na zakupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Oczywiście serdecznie zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 No ja dzisiaj , właściwie wczoraj byłem po drodze (tylko drożdże - ale zawsze zakupy). - i piwo uratowane (tak myślę), (drożdże które miałem nie wystartowały, a właściwie gęstwa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Witam Właśnie dodaliśmy drożdże Gozdawa 10g do naszej oferty. Przy okazji przypominam że nasz sklep realizuje przesyłki do paczkomatów oraz że w naszym sklepie można płacić internetowo poprzez system PAYU pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dnia 21.06.2014 (sobota) SKLEP STACJONARNY BĘDZIE NIECZYNNY Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilis Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 I ja chciałbym serdecznie podziękować. Odebrałem bon - nagrodę za IV Śląski KPD, nie byłoby nic w tym dziwnego, że zrobiłem to po ROKU! I jeszcze na dodatek dostałem koszulkę. Oczywiście paczka była u mnie dzień po zamówieniu. Nic tylko brać przykład, nie ze mnie tylko z kolegi Kostka Dziękuję! Pieron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krugerius Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Macie może w najbliższych planach poszerzenie oferty amerykańskiego chmielu i dodanie płatków dębowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 I ja chciałbym serdecznie podziękować. Odebrałem bon - nagrodę za IV Śląski KPD, nie byłoby nic w tym dziwnego, że zrobiłem to po ROKU! I jeszcze na dodatek dostałem koszulkę. Oczywiście paczka była u mnie dzień po zamówieniu. Nic tylko brać przykład, nie ze mnie tylko z kolegi Kostka Dziękuję! Miło nam czytać pochwały będziemy się starać żeby każdy klient był zadowolony. Macie może w najbliższych planach poszerzenie oferty amerykańskiego chmielu i dodanie płatków dębowych? płatki dębu już są http://www.piwopiweczko.pl/Platki-debu,54,151,0.html przy okazji dziękuję za zwrócenie uwagi że ich nie było cały czas były w sklepie stacjonarnym a nie byłem świadom że ich nie wystawiłem Chmieli w chwili obecnej więcej nie przewiduję ale tak jak piszę w chwili obecnej co się może stać za 2 tygodnie przewidzieć się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Witam Właśnie wstawiłem do sklepu Refraktometr w promocyjnej cenie http://www.piwopiweczko.pl/PROMOCJA-Refraktometr-0-32-BRIX,860.html . Cena obowiązuje do 31-07-2014 lub do wyczerpania zapasów. Przy okazji zapraszam do zakupu Brew Kitów firmy Coopers kolejne koncentraty mają promocyjną cenę. Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Przypominam że 30-31 lipiec są ostatnimi dniami promocji na Refraktometry http://www.piwopiweczko.pl/PROMOCJA-Refraktometr-0-32-BRIX,860.html Jednocześnie zachęcam do zapoznania się z ofertą sklepu do którego dodaliśmy dużo nowości, np elektryczna destylarka nie wymagająca wody do chłodzenia http://www.piwopiweczko.pl/Destylarka-elektryczna-350-W-4-l,876.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Po krótkiej przerwie refraktometry ponownie w naszej ofercie http://www.piwopiweczko.pl/PROMOCJA-Refraktometr-0-32-BRIX,860.html cena promocyjna !!!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dazhdbog Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Czy dostępne są już chmiele z tegorocznych zbiorów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Oprócz Iungi Polskie chmiele są z tego roku. Pozostałe niestety jeszcze z 2013. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi