Dino Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 będzie pełna lista wyników? jak bardzo 'zwariowane' były te zwycięskie wariacje nt. Stouta? na czym polegały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jeśli mnie pamięć nie myli to podawane są tylko 3 miejsca, pozostałe podane w metryczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfronik Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 W zeszłym roku konkurs był 12 maja. Metryczkę na meila dostałem 6 czerwca. 8 czerwca na browar.biz pokazała się klasyfikacja końcowa miejsc 1 - 15, czyli piw które zakwalifikowały się do konkursu głównego. Sądzę, że tegoroczny harmonogram będzie bardzo zbliżony. I jeszcze cytat z Browarzyciela: "Jeżeli kogoś nie ma na tej liście i nie dostał metryczki, to znaczy, że jego piwo nie dostało się do rundy finałowej." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelG Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 ok już coś więcej wiem. pozostaje mi czekać przy dobrym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Gratulacje dla zwycięzców:) Co do metryczek - tak jak podaje regulamin, do 30 czerwca. Listę tych, co się zakwalifikowali do finału podam wcześniej. Nagrody - tak jak info na stronie wrowar.pl: do końca maja, chyba, że nie uda się skompletować wszystkich fantów (na niektóre jeszcze czekam). Oczywiście bony w sklepach można realizować już teraz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Uzupełnienie wyników o punktację. Podaję do miejsca nr 6, ze względu na konkurs BP, który ma takie wymogi:) Wariacje na temat Stouta: 1. Mateusz Gulej, 40,3 pkt. 2. Waldemar Pitala 37,66 pkt. 3. Paulina i Michał Bilscy 35,6 pkt. 4. Mateusz Kupracz 35,3 pkt. 5. Jerzy Miler 35 pkt. 6. Przemysław Leszczyński 34,6 pkt. Pils niemiecki: 1. Piotr Turek 36 pkt. 2. Przemysław Nowicki 35 pkt. 3. Piotr Brodowski 34 pkt. 4. ex aequo Mateusz Kupracz 33,3 pkt. Wojciech Ściana 33,3 pkt. 5. Łukasz Chrząszcz 30 pkt. 6. ex aequo Łukasz Kojro 29,3 pkt. Krzysztof i Michał Gref 29,3 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 MARUSIA - szkoda, że do nazwisk nie dopisałaś nicków, było by łatwiej rozpoznać piwowarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Dodałem do galerii trochę zdjęć z imprezy. Kilka zdjęć z piątku i sporo z lochów. Miałem tez wrzucić trochę "błotnych" zdjęc, ale darowałem - ci co byli wiedzą jak było, a tych co nie było to mało interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 MARUSIA - szkoda, że do nazwisk nie dopisałaś nicków, było by łatwiej rozpoznać piwowarów. Prociem bardzo: Stout: 1. m4tth3w 2. Giziu 3. brak informacji Pils: 1. pioturek 2. pszemas 3. brak informacji Drodzy zwycięzcy Konkursu, cały czas czekam na niektóre fanty, zatem proszę się nie niepokoić brakiem paczek - pewnie w tym tygodniu już wszystko otrzymam i zacznie się pakowanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 No i ma się to następująco: Realizacja nagród: - bony do sklepów piwowarskich realizujecie przez złożenie zamówienia w danym sklepie z adnotacją w uwagach: „Za zajęcie … miejsca w VIII KPD we Wrocławiu”. - upominki od Twojego Browaru i Piwoszarni zostaną przesłane przez sponsorów bezpośrednio na Wasze adresy - vouchery od Bottlabel zostaną wysłane paczką wraz z pozostałymi upominkami. Realizacja przesyłki nastąpi do 15 czerwca – niestety, cały czas oczekujemy na upominki od 2 sponsorów, zatem uzbrójcie się w cierpliwość i czyńcie zamówienia w sklepach w oczekiwaniu na dyplomy, statuetki i pozostałe upominki:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Realizacja przesyłki nastąpi do 15 czerwca No i dalej oczekujemy, zatem wysyłka paczek przesuwa się na następny tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfronik Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Realizacja przesyłki nastąpi do 15 czerwca No i dalej oczekujemy, zatem wysyłka paczek przesuwa się na następny tydzień Ponieważ cała sytuacja staje się co najmniej dziwna i może godzić w dobre imię pozostałych fundatorów nagród, jako laureat III miejsca w kategorii Pils Niemiecki, chciałbym poinformować, że około 2 tygodnie temu otrzymałem pocztą nagrodę ufundowaną przez sklep Piwoszarnia.pl. Za co serdecznie dziękuję fundatorowi. A do Organizatorów mam pytanie: kiedy dostaniemy metryczki z uwagami sędziów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regius Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Nagroda od Piwoszarnia.pl za III miejsce w kategorii Wariacje na temat Stouta również dotarła jakieś 2 tyg. temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszemas Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 właśnie, a kiedy będą metryczki... Miały być do końca maja, a to już nie jest kwestia sponsorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferguson Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 "Metryczki będą wysyłane na adres mailowy przez Organizatora/Przewodniczącego Jury do 30.06.2013 r." Ja tam piątki nie widzę, więc trochę cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 właśnie, a kiedy będą metryczki... Miały być do końca maja, a to już nie jest kwestia sponsorów spoko, jeszcze czas 17. Każdy uczestnik Konkursu otrzyma metryczkę z pełną oceną swojego piwa. W przypadku piw, które nie zostały zakwalifikowane do konkursu (eliminacje) metryczka będzie skrócona do podania przyczyn odrzucenia piwa. Metryczki będą wysyłane na adres mailowy przez Organizatora/Przewodniczącego Jury do 30.06.2013 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszemas Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 faktycznie... odszczekuje... nie wiem czemu utkwiło mi w głowie że do końca maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfronik Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Są metryczki! Mój pils z III miejsca podium Piwo PILS: W aromacie wyczuwalny aromat zielonych jabłek (aldehyd octowy), słaba nuta chmielu za to lekko zapałczany, siarkowy charakter. Barwa bardzo dobra - złota, a piwo klarowne. Piana biała, gęsta, dość trwała. W smaku piwo delikatne i umiarkowanie słodowe choć mogłoby oddawać więcej tego co daje nam chmiel - można by podnieś goryczkę i aromat chmielowy. Tak pozostawia lekką pustkę. Nasycenie i pełnia stylowe. Piwo generalnie udane, jednak nie wyróżnia się nazbyt atrybutami zrównoważonego pilsa. A i dotarło wszystko co miało dotrzeć od organizatorów i sponsorów. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi