ekotechnika Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 http://rafalbauer.natemat.pl/40801,mimikra-odwrotna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe11 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Między innymi dla tego uważam że należy trzymać się z daleka od kontaktów z molochami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Łomża to oszuści nie od dzisiaj. "Mały browar z wielkim piwem", lolłę baronesso. Milion hekto mocy produkcyjnych i mały. Chyba w USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Milion hekto mocy produkcyjnych i mały. Chyba w USA. może w Chinach - wtedy piwo rzeczywiście niszowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 I z Łomżą jest jeszcze jeden problem, ich piwa pomimo takiej reklamy są w rzeczywistości nie pijalne! Kupiłem 3 różne z łomży z czego dopiłem tylko podkapslowe! Export i jakieś tam jeszcze wylądowały w zlewie. No cios trochę poniżej pasa ale ja i tak będę pił tylko Czarnkowa a podróby się nie odważę... Zawsze nad jeziorkiem koło drezdenka w miejscowym sklepie dorywam Czarnków butelkę Ciemnego 1,80 zł a jasnego 1,50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Tylko Czarnków ostatnio też obniżył loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewall Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgadzam się, że Czarnków obniżył loty,rozmawiałem ostatnio z menadżerem i między wierszami dał do zrozumienia, że zaczyna chodzić już o ilość a nie o jakość.......szkoda znam ten browar od kilku lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi