Krzyko Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Do planowanego Stouta kupiłem drożdże Danstar Windsor. W saszetce, która ma datę ważności 2015r. jest zbita na kamień gruda. Inne drożdże dotychczas przeze mnie stosowane miały wyraźnie sypką konsystencję w saszetce. Czy to skamienienie windsorów jest normalne? Jak taki kamień uwodnić przed zadaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 One są próżniowo pakowane. Wielokrotnie tak miałem. Jak je otworzysz powinny być normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Potwierdzam, Danstary są pakowane próżniowo i w dotyku wydają się zbite na kamień, po otwarciu okazuje się, że mają sypką konsystencję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Do planowanego Stouta kupiłem drożdże Danstar Windsor. W saszetce, która ma datę ważności 2015r. jest zbita na kamień gruda. Inne drożdże dotychczas przeze mnie stosowane miały wyraźnie sypką konsystencję w saszetce. Czy to skamienienie windsorów jest normalne? Jak taki kamień uwodnić przed zadaniem? Przy pakowaniu prozniowym suchych drozdzy jest to calkiem normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ok, dzięki. Pierwszy raz się z tym spotkałem, stąd niemądre pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się