KosciaK Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 PS. Gdyby ktoś był chętny Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Zamówiłem od grandindexenterprise Dziś dostałem taką wiadomość. Czy potrafi ktoś coś z tego wywnioskować? Angielski rozumiem ale nie mogę nic z tej odpowiedzi wyciągnąć: Dear,thanks very much for your business and deeply sorry forgot to update tracking no.,your item have shipped via China post with tracking no. RC694037825CN,and item have despatched to your country on May-3,pls kindly contact your local post office with 801 333 444/(+48) 43-842-06-00/ to track item,sometimes they have some problems to dliver successfully.Any questions feel free to contact me.With best wishes to your family.Have a nice weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szinek Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Mówią, że wysłali i podają ci numer śledzenia i sugerują skontaktowanie się z Pocztą Polską, bo według nich paczka jest w kraju, ale długo ci nie dostarczają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio_1977 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Hand-held-S-G-1-000-1-130-Wine-wort-beer-brewing-Refractometer-0/558371070.html OD tego sprzedawcy zamówiłem refraktometr 10 maja a dzisiaj dotarł na moje zadupie. Jestem pełen podziwu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikitechi Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Coś się chińska poczta ślimaczy ostatnimi czasy... Ja zamawialem jakoś przed 10 kwietnia a paczki dalej nie mam:D Edytowane 24 Maja 2014 przez nikitechi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzdzionek Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Coś się chińska poczta ślimaczy ostatnimi czasy... A ja myślę, że Twoja paczka utknęła już po stronie polskiej niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikitechi Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Czemu tak myslisz?;> Na zadnym trackingu nie mam, że została dostarczona do kraju:) A status NULL, podobno informuje o rozpoczętych "procedurach" lotnicznych:P czyli, że lada chwila powinna wylecieć z Chin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikitechi Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 No w końcu refraktometr dotarł Zamawialiśmy 4.04.2014 r a dotarł 27.05.2014r Czyli jakby na to nie patrzeć wszystko w przewidywanym czasie, chociaż przesyłki z Chin docierają do mnie zazwyczaj po 2 tygodniach. Cena 74zł Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewatywa8 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Zamawiałem w tym samym czasie kilka drobiazgów, przesyłki dotarły w zeszłym tygodniu. Święta była dwa razy, być może dlatego taki czas oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grog Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 http://www.aliexpress.com/item/Weekend-Promotional-0-32-Brix-Fruit-Sugar-Hand-held-Refractometer-RHB-32ATC/1557366542.html 21.80 USD, darmowa wysyłka do polski, wiec teoretycznie poniżej 70zł Ktoś może polecić albo odradzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikitechi Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 No tylko 13 feedbackow ma sprzedawca wiec malo. Lepiej doplacic kilka dolarow i miec od zaufanego sprzedawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Ja czekam od 28 kwietnia i nic Ani strona Polska ani Chińska nic nie wie. Sprzedawca napisał że jak nie dojedzie w 43 dni zwróci pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikitechi Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 a gdzie zamawiales? jaki masz status przesylki? podaj linka do sprzedawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Numer przesyłki po statusie dalej w Chinach .... RC694037825CN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Do wyrzucenia. Edytowane 29 Maja 2014 przez karkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denwer Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Numer przesyłki po statusie dalej w Chinach .... RC694037825CN Spokojnie pewnie na dniach dojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Już czekam 38 dni ;/ RC694037825CN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ech ja zamawiałem tyle razy i nie miałem problemu z dostarczeniem przesyłek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jak zwrócą kasę kupię od Ciebie wspominałeś że masz dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Już mi został jeden Tato przytulił Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Dziś dojechał Trochę długo ale jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 To super. To cao Karolu weekendowe warzenie aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewiur Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zamówione 23 maj, dotarło 11 czerwiec, dostawca: grandindexenterprise Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadMal Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Witam Polecam sprzedawcę grandindexenterprise. Zamówiłem sprzęcik 29 maja wysłany został 2 czerwca, a już 16 czerwca był w moich rączkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebpa Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Witam Polecam sprzedawcę grandindexenterprise. Zamówiłem sprzęcik 29 maja wysłany został 2 czerwca, a już 16 czerwca był w moich rączkach. ja tez polecam, w Warszawie byl juz po 7 dniach, ale poczta polska dostarczyla dopiero przy drugiej probie zajelo jej to kolejne 4 dni http://cl.ly/image/0L2g2P0p3O3x swoja droga polecam strone poczty polskiej do monitoringu paczek wyslanych z Chin - http://emonitoring.poczta-polska.pl moon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi