underoak Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Właśnie natknąłem się na takie cudo, przeszukując youtube: [media] [/media] Próbowaliście? Przy takiej ilości tłuszczu dziwię się, że on w ogóle osiągnął jakąś pianę Edytowane 8 Stycznia 2013 przez underoak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Myślałem, że produkty spożywcze o dziwacznych smakach to domena Japończyków. Jajecznica z bekonem, spaghetti, to ja rozumiem, ale piwo... Edytowane 8 Stycznia 2013 przez nikiboom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wódka z bekonem już jest, więc nie ma się co dziwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopusy Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Hm... Ciekawe jakby podrzucić mu kaszankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Wódka z bekonem już jest, więc nie ma się co dziwić. Jest makaron z jajkami i bekonem (alla carbonara) i spaghetti z wódką (vodka sauce) i ja robię i jedno i drugie. Ale piwo z bekonem? Thanks, but no, thanks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Bekonowe aromaty można uzyskać z pomocą wędzonych słodów, chyba, że piwowar chciał mieć piwo i przekąskę w jednym naczyniu - w tym przypadku butelce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi