Jump to content

lubelskie spotkanie odsłona II

chomiczon

Recommended Posts

Hejka.

Jako, że lody zostały przełamane i pierwsze spotkanie za nami a obecnie mamy nowy 2013 rok, proponuję spotkać się ponownie w Chacie na degustację z naszych piwniczek i zjeść to co w Chacie podają.

Propozycje terminów wpisujcie w temacie i ustalimy taki, który większości będzie pasował :)

• 4 weeks later...

Czekamy do wiosny?

uważam że za długo czekać. myślę, że skrzynkę jestem w stanie wysupłać. a pewnie i Pepo będzie miał jakieś zapasy z powodu swojego L-4 ;)

Kiedy pytają mnie... odpowiadam..

zapasy? skromne ale się odbudowują.....ale nie ma tak żebym nic nie przyniósł :)

Jasne że się spotykamy!!

Nic nie mających oczywiście napoimy a i z rozmową o piwie wcześnie nie skończymy!

Dokończę ino antybiotyków serię...

a spotkać się możemy.... jakoś w ferie.

Kiedy pytają mnie... odpowiadam..

zapasy? skromne ale się odbudowują.....ale nie ma tak żebym nic nie przyniósł :)

Jasne że się spotykamy!!

Nic nie mających oczywiście napoimy a i z rozmową o piwie wcześnie nie skończymy!

Dokończę ino antybiotyków serię...

a spotkać się możemy.... jakoś w ferie.

nie wiem co kolega bierze, ale by się podzielił ;):D

Potwierdzam termin: sobota 23.02.2012, stolik będzie na nas czekał od godziny 18:00 :)

Niestety ja też nie jestem w tej chwili zaopatrzony, więc będę liczył na uprzejmość kolegów... Rozmawiałem dzisiaj z Robertem z homebeer.pl, może uda mu się wpaść na chwilę.

No właśnie ciekaw jestem jak się będą zapatrywać jak wparujemy z kegami ot tak sobie :D

Myślę, że podobnie jak ostatnio kiedy na ławie stało ze 100 butelek :)

Inni klienci byli lekko zdezorientowani :)

galaxy!!!

w kegu? pewnie ze mozna :) (taki cornelius pod ławą i kranik na blat.... nawet nikt nie zauważy.... tym bardziej że ostatnio stół był zastawiony browarami.... ze ho ho)

ja sie też zastanawiam czy nie wpaść z kegiem.... chyba wcześniej zawiozę.... coby przechowali do naszego pojawienia się :)

Edited by pepo