chomiczon Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Hejka. Jako, że lody zostały przełamane i pierwsze spotkanie za nami a obecnie mamy nowy 2013 rok, proponuję spotkać się ponownie w Chacie na degustację z naszych piwniczek i zjeść to co w Chacie podają. Propozycje terminów wpisujcie w temacie i ustalimy taki, który większości będzie pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Rozmawiałem z Gregorcem dokładnie w sylwestra, mówił że będzie rozmawiał z właścicielem z początkiem lutego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 I super, że temat nie umarł po pierwszym razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 No to chłopy i babki do garów! Zauważyłem w piwnicy jakieś przetrzebienie zapasów. Trzeba się teraz zaangażować, żeby było co degustować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Odświeżam temat. Stykamy się czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilko Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ja obecnie nie mam absolutnie nic, ale jeżeli nawet tak można przyjść posłuchać, pogadać, tom chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Czekamy do wiosny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Czekamy do wiosny? uważam że za długo czekać. myślę, że skrzynkę jestem w stanie wysupłać. a pewnie i Pepo będzie miał jakieś zapasy z powodu swojego L-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Kiedy pytają mnie... odpowiadam.. zapasy? skromne ale się odbudowują.....ale nie ma tak żebym nic nie przyniósł Jasne że się spotykamy!! Nic nie mających oczywiście napoimy a i z rozmową o piwie wcześnie nie skończymy! Dokończę ino antybiotyków serię... a spotkać się możemy.... jakoś w ferie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Kiedy pytają mnie... odpowiadam.. zapasy? skromne ale się odbudowują.....ale nie ma tak żebym nic nie przyniósł Jasne że się spotykamy!! Nic nie mających oczywiście napoimy a i z rozmową o piwie wcześnie nie skończymy! Dokończę ino antybiotyków serię... a spotkać się możemy.... jakoś w ferie. nie wiem co kolega bierze, ale by się podzielił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 dobra! trzeba rzucić termin! 22 piatek czy 23 sobota? 18ta byla by chyba w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Mi pasi i 22 i 23 także pisze się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Mi też nie robi różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Piwa jeszcze nie mam ale miodek przytargam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Wypadało by zarezerwować miejscówkę o ile to możliwe w podanym terminie, Grzesiek pogadasz z gospodarzem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Kurcze, dopiero wątek zobaczyłem, a tu mowa o najbliższym weekendzie... Jutro dam znać co ustaliłem. btw, w Chacie dostępne są piwa z puławskich "trzech Koron". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Potwierdzam termin: sobota 23.02.2012, stolik będzie na nas czekał od godziny 18:00 Niestety ja też nie jestem w tej chwili zaopatrzony, więc będę liczył na uprzejmość kolegów... Rozmawiałem dzisiaj z Robertem z homebeer.pl, może uda mu się wpaść na chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ja to mogę nawet i kega do połowy pełnego wziąć kwestia transportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 najs dozobaczyska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Można z kegiem? Mam single hopa na Galaxy w kegu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 No właśnie ciekaw jestem jak się będą zapatrywać jak wparujemy z kegami ot tak sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 No właśnie ciekaw jestem jak się będą zapatrywać jak wparujemy z kegami ot tak sobie Myślę, że podobnie jak ostatnio kiedy na ławie stało ze 100 butelek Inni klienci byli lekko zdezorientowani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Panowie, a te kegi to macie normalne piwne czy corneliusy? Myślę, że z grzeczności wypada się zapytać, czy nie będzie problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 (edytowane) galaxy!!! w kegu? pewnie ze mozna (taki cornelius pod ławą i kranik na blat.... nawet nikt nie zauważy.... tym bardziej że ostatnio stół był zastawiony browarami.... ze ho ho) ja sie też zastanawiam czy nie wpaść z kegiem.... chyba wcześniej zawiozę.... coby przechowali do naszego pojawienia się Edytowane 19 Lutego 2013 przez pepo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 oj żeby Warszawa byłą bliżej Lublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi