anteks Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Nie jest. To jak z robieniem zakupów w marketach jest taniej ale... to przelicz dwa ekstrakty WES-a plus drożdże oddzielnie przy jednej puszce coopersa ( wraz z drożdżami) i 6zł glukoza i nie pisz że zacieranie wychodzi taniej bo jest ale nie o tym tu mowa ps a ja jestem wysoki bo mam 163 cm ha ha I o ten szczegół chodzi, możesz wesa zrobić z cukrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mckolek Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 no możliwości jest wiele i każdy trzyma swoja rację. ja wolę coopersa plus dodatkowo glukoza a jak robię z ekstraktem słodowym to u mnie litr wyniesie ok 14 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mckolek Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) I o ten szczegół chodzi, możesz wesa zrobić z cukrem chodzi tobie o jedną puszkę wesa nachmielonego + cukier? to 12l tak Edytowane 21 Stycznia 2013 przez mckolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) no możliwości jest wiele i każdy trzyma swoja rację. ja wolę coopersa plus dodatkowo glukoza a jak robię z ekstraktem słodowym to u mnie litr wyniesie ok 14 zł Chyba policzyłeś z zakupem sprzętu oraz wynajęciem pracownika http://www.homebrewi...wkity-c-10.html http://www.homebrewi...ne-c-11_61.html I o ten szczegół chodzi, możesz wesa zrobić z cukrem chodzi tobie o jedną puszkę wesa nachmielonego + cukier? to 12l tak Nie możemy sie zrozumieć bo do coopersa liczysz cukier a do wesa liczysz ekstrakt Edytowane 21 Stycznia 2013 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mckolek Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Chyba policzyłeś z zakupem sprzętu oraz wynajęciem pracownika i laska z dużymi balonami tańczy na rurce fermentacyjnej 14zł to lit ekstraktu z Twojej firmy a nie 14 zl litr piwa czy cos innego bo juz nie wiem co tobie po głowie chodzi ( nie kojarzyć z żyjątkami) Edytowane 21 Stycznia 2013 przez mckolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Każdy ją ma Edytowane 21 Stycznia 2013 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mckolek Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) no i po sprawie ha ha ha Edytowane 21 Stycznia 2013 przez mckolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Rozumiem, sugerując się ostatnimi wpisami, że problem rozwiązany. Temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi