fasadakarpik Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam wszystkich serdecznie. Właśnie kupiłem swój pierwszy zestaw do warzenia piwa browamator super start z puszką geordie lager . Jakieś opinie na temat tego piwka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam wszystkich serdecznie. Właśnie kupiłem swój pierwszy zestaw do warzenia piwa browamator super start z puszką geordie lager . Jakieś opinie na temat tego piwka? Opinii ci nie wystawię bo sam zrobiłem 2 puszki po czym przeszedłem na zacieranie. Natomiast tobie życzę wytrwałości i zero kwasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasadakarpik Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Małe pytanko: czy fermentacja burzliwa może trwać 12 dni czy lepiej rozlewać po siedmiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mapak Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Rozlewasz gdy nie zmienia się gęstość. Czytaj forum i witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Małe pytanko: czy fermentacja burzliwa może trwać 12 dni czy lepiej rozlewać po siedmiu? Fermentacja mojego Alta trwa już 3 tydzień i to burzliwa... Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBLS Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witaj i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witaj, cierpliwości życzę, czasem będzie potrzebna - zwłaszcza kiedy fermentacja się ślimaczy i trwa dłużej niż zazwyczaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się