strzelczyk76 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Dzień dobry wszystkim, piwowarstwem domowym zajmuję się już od jakiegoś czasu, dotychczas byłem aktywny głównie na browar.biz - do zarejestrowania sie u was skusiła mnie mapa piwowarów (doskonały pomysł - czas ujawnić swój browar), okazuje się, że wielu z was, mieszka całkiem blisko Również ciekawe i pomocne opracowania z zakresu piwowarstwa domowego skłaniają mnie do coraz częstrzego zaglądania na piwo.org, także Wasze zdrowie i za pomyślność portalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jejski Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Witam serdecznie sąsiada z jednej wsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempes Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Powitać tak doświadczonego piwowara:) Dziel się kolego wiadomościami, przepisami itp. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Witam kolejnego browar.bizowicza na piwo.org. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Witam i mam nadzieję, że zagościsz u nas na dłużej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaron Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 witam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielok Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Cześć Mam nadzieję że znajdziesz czas na udzielanie się na obu forach Pozdrowienia z B-B Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaronVonZuk Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 (edited) Witamy :D Edited February 26, 2009 by BaronVonZuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
strzelczyk76 Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 Dziękuję za miłe powitanie, na pewno zagoszczę tutaj dłużej bardzo fajna atmosfera u was panuje. Dzięki opracowaniom i przepisom z tego forum [coder, dori] - cieszyłem się pysznymi witbierami Gadułą forumowym może nie jestem, ale moimi doświadczeniami chętnie się podzielę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts