Ahtanum Ahtanowicz Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 No to jeśli nie byłeś na facebooku Czyli się przenieśliśmy? Ale wyniku bitwy jeszcze nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Czyli się przenieśliśmy? Nie wydaje mi się, żeby nastąpił jakiś exodus użytkowników stąd na fejsa Myślę, że spokojnie będzie to funkcjonować i tutaj i tam. To były zupełnie luźne propozycje. Pewnie za chwilę takie pytanie pojawi się też tutaj. Ale wyniku bitwy jeszcze nie widzę I tak Ci nie wierzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopfrog Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Jak Wam się podoba logo ? (wrzucam dla tych którzy nie mają FB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Cóż za mroczne tło... Mam nadzieję, że nie pozostawimy po sobie spalonej ziemi A tak poważnie to spoko. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendragon Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 No to czekam na wieści, czy faktycznie to będzie 14-ty i o której godzinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Przekleję info jeszcze tutaj. Ten temat obserwuje więcej osób. Mam nadzieję, że nie zostanie to potraktowane jako spam "Hej, W imieniu Wojtka z Degustatorni Gdańsk, zapraszam serdecznie wszystkich piwowarów z Trójmiasta i okolic na spotkanie, które odbędzie się w najbliższy czwartek (14.03.2013r.) o godzinie 19.00 we wspomnianej Degustatorni (Gdańsk, ul. Grodzka 16). Własne piwo domowe mile widziane! Poza spotkaniem towarzyskim, degustacją własnych wyrobów i ogólną dyskusją w miłej atmosferze, doprecyzowane zostaną szczegóły dot. nowego przedsięwzięcia piwowarskiego. Do zobaczenia !" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu68 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) ja się niestety raczej nie wyrobię edit: wyrobiłem się z lekkim opóźnieniem, pozdrowienia dla autora Black IPA, poproszę recepturę Edytowane 15 Marca 2013 przez stachu68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi