jackson Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Dzień dobry Panie i Panowie Długo się zbierałem, ale w końcu doszło do uwarzenia pierwszej warki - póki co pucha (Geordie Lager), pozostały jeszcze dwie - IPA i Irish Stout, obie od Coopersa. Jak to przerobię, to pomyślimy o zacieraniu Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Wrzenie przy brewkicie to zbyt duże słowo Powodzenia przy zacieraniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackson Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgadzam się Bardziej pasuje rozcieńczanie i fermentacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Mam nadzieję, że kolega nie będzie witał się w każdym wątku od początku jego istnienia ciafu1 i Makaron 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się