elroy Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Cześć! Mieliście już możliwość testowania wersji dla urządzeń mobilnych? Jakie wrażenia? http://beersmith.com/beersmith-lite-home-brewing-app-for-iphone-ipad-and-android/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Testowałem pierwszą dostępną publicznie wersję no i było marniutko. Nawigacja przeniesiona żywcem z iPhone, przez co na Androidzie bardzo niewygodna i w poprzek tego, do czego jesteśmy przyzwyczajeni. Receptury tylko te, które są dostępne online, czyli w wersji darmowej BS Cloud tylko 10 sztuk. Prawdopodobnie został już poprawiony błąd polegający na tym, że ściągnięte receptury były przechowywane w pamięci procesu, więc po restarcie aplikacji znikały i trzeba je było ściągać ponownie. Za jakiś czas spróbuję znowu, ale na razie nie jest mi ten program potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Szkoda,że nie ma na Windows Mobile.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Nie polecam, mam nie używam:) W zasadzie nadaję się do tego żeby nie nosić komputera do browaru (w moim przypadku piwnicy). Musisz też mieć Beersmith 2. Czekam na cały czas zapowiadanego Beersmitha mobilnego, myślę że przy pełnej funkcjonalności będzie dla mnie przydatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi