kwl Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Ja też robiłem na suchych... wyjątkowo.. Brewferm Blanche (Kowalski Piotr) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Mam pytanie. Kiedy można spodziewać się metryczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Mam pytanie. Kiedy można spodziewać się metryczek? W pierwszym rzędzie roześlemy metryczki z eliminacji. Myślę, że będzie to "na dniach". Z wysyłką metryczek z finału też nie będziemy zwlekać ale w tej chwili nie mogę podać dokładnego terminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piro Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 ...czy wysyłał ktoś piwo w kategorii Witbier fermentowane na suchych drożdżach? Si, ja brewferm blanche tak moja warka była fermentowana na fermentis s-33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 W galerii pojawiły się wreszcie jakieś zdjęcia :-) Tomek Piszczelski (tpiszcze) jest również świetnym fotografem. To jego dzieło. http://www.piwo.org/gallery/album/306-warszawski-konkurs-piw-domowych/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) I zdjęcia z samego finału - ocena piw. To także dzieło Tomka Piszczelskiego tpiszcze. Tomek, rewelacyjne zdjęcia! http://www.piwo.org/...wski-kpd-final/ Mój ranking - zdjęcia z nr 6502 6614 6249 Oddają trud sędziowania. Edytowane 17 Września 2013 przez Infam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Dotarła "blacha". Ogromne dzięki! Zaraz ją podleję Biere De Garde i wieszam na honorowym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Blachę u Weny też widziałem więc też doszła .Fajne cacko będzie miał chyba na ścianie i to I miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelG Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Potwierdzam otrzymanie blachy dobra robota ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Jak tam sprawa metryczek? Czy sa już rozsyłane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) Jak tam sprawa metryczek? Czy sa już rozsyłane? Wiem, że wszyscy się niecierpliwicie. Metryczki są opracowywane przez przedstawicieli - czterech sędziów (po jednym z danego stylu). Nie chcę wywierać nacisku na sędziów bo mogłoby to mieć zły wpływ na jakość metryczek. Mamy ustalone wstępne terminy ale tak jak wspomniałem, dajmy spokojnie popracować sędziom. Edytowane 24 Września 2013 przez Infam Pieron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tesali Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 I zdjęcia z samego finału - ocena piw. To także dzieło Tomka Piszczelskiego tpiszcze. Tomek, rewelacyjne zdjęcia! http://www.piwo.org/...wski-kpd-final/ Mój ranking - zdjęcia z nr 6502 6614 6249 Oddają trud sędziowania. Przepraszam za zamieszanie i drobną pomyłkę w dniu 22.09.2013r. ok. godz. 16:00 w wydawaniu dań w moim lokalu TESALI dla grupy osób z PSPD, zwiedzającej Browar Ciechan. Mam nadzieję, że ta pomyłka nie zaważy na Waszym ogólnym, mam nadzieję dobrym wrażeniu po wizycie w moim lokalu. Serdecznie zapraszam ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Przepraszam za zamieszanie i drobną pomyłkę w dniu 22.09.2013r. ok. godz. 16:00 w wydawaniu dań w moim lokalu TESALI dla grupy osób z PSPD, zwiedzającej Browar Ciechan. Mam nadzieję, że ta pomyłka nie zaważy na Waszym ogólnym, mam nadzieję dobrym wrażeniu po wizycie w moim lokalu. Serdecznie zapraszam ponownie. To kwestia z naszej wycieczki do Browaru Ciechan (nie ma na piwo.org tego tematu). Po zwiedzaniu poszliśmy coś zjeść. Małe zamieszanie i nie miałem swojego dania, któryś z kolegów się pomylił. Ale to drobnostka. Przeprosiny przyjęte, nic się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Już jutro piwo uwarzone w Browarze Ciechan na bazie receptury Czesława Dziełaka i pod jego ścisłym nadzorem poleje się w następujących lokalach: Kufle i Kapsle, Chmielarnia, Piw Paw, Po drugiej stronie lustra, Spiskowcy rozkoszy. Jutro również piwo dostępne będzie w sieci Alma. Za kilka dni kolejna premiera piwa wg receptury tego samego Piwowara. Aromat i smak porównamy więc niebawem. Edytowane 28 Listopada 2013 przez Infam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 We wszystkich Almach czy tylko w wybranych? Ciekawostka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 We wszystkich Almach czy tylko w wybranych? Ciekawostka. Właśnie, nie napisałem o tym. W chwili obecnej wiem jedynie o premierze w Warszawie (nie mam jednak spisu konkretnych sklepów sieci Alma). Piwa dostępne będą również w innych miastach (ale nie mogę potwierdzić od kiedy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Z FB: Mamy dla Was pierwszą informację dotyczącą dostępności Grand Prix. Od jutra możecie go szukać w marketach ALMA na terenie Mazowsza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 w następujących lokalach: Kufle i Kapsle, Chmielarnia, Piw Paw, Po drugiej stronie lustra, Spiskowcy rozkoszy. I Cuda na Kiju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi