qni Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Chwilowo jestem w Krakowie. Jest tu jakiś sklep piwowarski gdzie kupię plastikowa kranik? Czy jest tu gdzie sklep z akcesoriami i półproduktami piwowarskimi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Nie ma, ale w Obi na Wielickiej zwykle mieli stałą ekspozycję Biowinu. Niestety nie na 100% bo bywam tam może raz do roku. Jak masz nie daleko, to podjedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qni Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Byłem nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosia Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 szkoda że dopiero teraz czytam dzisiaj byłam w krakowie to bym Panu podrzuciła ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi