totislaw Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Witam Mam taki problem, jeśli wchodzę na forum w jakiś wątek gdzie jest jakiś nowy post i przeczytam go, to po wyjściu poziom wyżej mnie odznacza go tylko dalej widzę że są nowe posty. Nie wiem czy tak ma być ale powiem że to trochę uciążliwe bo muszę klikać oznacz nowe posty jako przeczytane, a nie mogę odznaczyć postów z konkretnego działu. Chyba namieszałem, ale mam nadzieje że zrozumiecie o co mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Wiem co masz na myśli Specyfika tego forum jest taka, że dla odpowiedniej wydajności informacje o nie przeczytanych postach są przechowywane w sesji a nie w bazie danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totislaw Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Dzięki za odpowiedź, już kumam sprawę. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi