paddy Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Ależ nie zamierzam składać reklamacji, nie było to moim zamiarem :-) Po prostu uznałem, że podzielę się tym faktem. Najwyżej wyjdzie ciemne ale zamiast pale ale, na moim etapie piwowarstwa i tak efekt będzie satysfakcjonujący. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Jutro powinnam mieć potwierdzenie od dostawcy dotyczące terminu dostawy chmieli amerykańskich. Drożdże Gozdawy pojawią się w ofercie, ale dopiero za jakieś 2-3 tygodnie. Dopiero się dopatrzyłem, że te drożdże już są w ofercie. Miałaś lub ktokolwiek z forumowiczów okazję ich używać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erulogoss Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 A ja mam pytanie do p.Doroty, kiedy pojawią się zestawy surowców (na bazie słodów) ?? Planowałem zamówienie a tu taki mały wybór (zaledwie 4 zestawy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 A ja mam pytanie do p.Doroty, kiedy pojawią się zestawy surowców (na bazie słodów) ?? Planowałem zamówienie a tu taki mały wybór (zaledwie 4 zestawy) Jeszcze wczoraj wieczorem były 44, pewnie jakaś chwilowa zmiana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Zestawy surowców zostały już odblokowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Kiedyś pytałem o lejki z sitkiem, takie jak w TwojBrowar. Pamietam, że widziałaś ich przydatność np. do nalewek. Czy jest szansa na wprowadzenie ich do oferty? P.S. nowy rekord, zamówienie w poniedziałek, towar w środę u mnie. Czas obsługi, którym można się chwalić . Edytowane 23 Lutego 2014 przez santa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambo-5 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Kiedy będzie można się spodziewać rurki fermentacyjnej w ofercie bo chce zamówić znajomej zestaw startowy a brakuje w ofercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Rurki fermentacyjne są na stanie więc śmiało można zamawiać. @Santa lejków jednak na razie nie będziemy wprowadzać do oferty. Dzięki za miłe słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Uzupełniliśmy ofertę drożdży płynnych Wyeast. Przy okazji kilka starszych saszetek wylądowało w kategorii "WYPRZEDAŻ" gdzie ceny zaczynają się od 19zł. Zazwyczaj są to pojedyncze sztuki, więc kto pierwszy ten lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 ...a ja z innej beczki :-P ludziska głosujcie http://wiadomosci.ox...-wyjatkowa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Poszedł całkowicie zasłużony głos ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 ...a ja z innej beczki :-P ludziska głosujcie http://wiadomosci.ox...-wyjatkowa.html Dzięki za oddane głosy ...a wracając do tematu... W sklepie mamy już kolby stożkowe o objętości od 0,5l do 3l. Przydatne będą m.in. do sporządzenia starterów drożdżowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Znikły ze sklepu za to wszystkie słody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Znikły ze sklepu za to wszystkie słody Powrócą wszystkie za kilka dni. Za niedogodności przepraszamy, ale musieliśmy chwilowo coś przyblokować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Nie moja sprawa ale w biznesie to ryzykowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Nie moja sprawa ale w biznesie to ryzykowne. Jeszcze bardziej ryzykowne jest niedotrzymanie terminów realizacji. Niebawem wszystko wróci do normy. Liczymy na wyrozumiałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp5 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam Dorota, takie pytanie w temacie o którym kiedyś rozmawialiśmy, planujecie wprowadzić do oferty butelki 0,33 l ? Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam Dorota, takie pytanie w temacie o którym kiedyś rozmawialiśmy, planujecie wprowadzić do oferty butelki 0,33 l ? Pozdrawiam Piotr Nie w tej chwili, bo mamy dość ograniczone możliwości, ale mam to na uwadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
05paw Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Przewidujecie wprowadzenie płatności kartą albo przez PayU lub coś podobnego? Czy sprzedajecie przez Allegro? Może jest opcja żeby na upartego zamówić w sklepie i później zapłacić przez Allegro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ochlapus Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam Panie Doroto. Czy na piątek będą słody już w ofercie? bo chciałem uzupełnić zapasy i wybrać się znów do Pogwizdowa. (wasz stały klient ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Nie przesadzasz aby z tą poprawnością polityczną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ochlapus Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Nie przesadzam W sobotę trzeba coś uwarzyć a zapasy liche a tylko do tego sklepu jestem w stanie podjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Nie przesadzasz aby z tą poprawnością polityczną? Jaka poprawność polityczna? Zwykła przesadna uprzejmość, zwana potocznie wazeliniarstwen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafek00 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Nie przesadzasz aby z tą poprawnością polityczną? Jaka poprawność polityczna? Zwykła przesadna uprzejmość, zwana potocznie wazeliniarstwen To brzmi jak po niemiecku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Cześć Witam Panie Doroto Myślę że chodziło o ta literówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi