cml Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Pomysł racjonalizatorski i prośba do osób, które w sygnaturze wpisują co mają na wyszynku, fermentacji itp itd - są tam zwykle nazwo-style piw, które produkujcie jednakże jak coś fajnego przykłuje uwagę aby dostać się do takiego piwa trzeba znaleźć wątek zapisków piwowarskich (jeśli jest), przekopać kilka stron (jesli nie ma spisu treści) W dobie protokołu HTTP... można to zrobić za jednym zamachem linkując nazwo-style do konkretnych receptur - by wszystkim żyło się łatwiej i szybciej. Co wy na to? ps. Apel do wpisujących jakiekolwiek treści - jeśli referujecie do czegoś co może wam się wydawać oczywiste ale nie jest takie dla osób, które dopiero zaczynają linkujcie treść do źródła (np wiki) - tak aby zwiększyć czytelność i szybkość dostępu do informacji - wymaga to trochę więcej zaangażowania ale oszczędza na przyszłość tłumaczenia co jest czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nysander Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 mnie jako początkującego pomysł bardzo się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Moją sygnaturę (w butelce) raczej ciężko podpiąć pod wiki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Pomysł fajny i oczywiście jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Moją sygnaturę (w butelce) raczej ciężko podpiąć pod wiki... nie chodzi o wiki tylko o linkowanie do swoich receptur w swoich zapiskach (jeśli się takowe prowadzi) o wiki była mowa w postscriptum - chodzi o linkowanie słów lub wyrażeń do źródeł, które lepiej opisują temat - np w tej recepturze linkuję wszystko co uważam za ważne do źródeł tak aby osoba czytająca recepturę mogła mieć od ręki informację co to jest np słód pilsneński zaznaczam tekst klikam wklejam tu link do źródła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się