tzi Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witajcie. Żona jak zwykle mnie zaskoczyła, zamiast 13 września - urodziła dziś. Syn, ma 3,5 kg i 55 cm. Wydaje się że oczy ma koloru piwnego ;-) TZi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witajcie. Żona jak zwykle mnie zaskoczyła, zamiast 13 września - urodziła dziś. Syn, ma 3,5 kg i 55 cm. Wydaje się że oczy ma koloru piwnego ;-) TZi Gratulacje !!!! Wszystkiego najlepszego dla rodziców i maleństwa czyli za kilkanaście lat będziemy mieć nowego piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reeb Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 gratulacje, wszystkiego najlepszego no i pozdrowienia dla ziony Żona ... mnie zaskoczyła...TZi i jeszcze sie do tego nie przyzwyczailes...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 gratulacje, wszystkiego najlepszego no i pozdrowienia dla ziony Żona ... mnie zaskoczyła...TZi i jeszcze sie do tego nie przyzwyczailes...? brawo brawo Gratulujemy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambus Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Gratuluje !!! Pewnie te oczka ma po tacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacorregis Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Moje gratulacje. To teraz musisz ważyć jakąś specjalne piwko tak żeby było na roczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Trochę spóźnione ale też gratuluje, sam mam 19 miesięcznego i trochę wiem o dzieciach, ch9oc chyba taki mały malec najbardziej daje czadu. Jeszcze raz gratulacje głównie dla żony Bo to ona się namęczyła najwięcej Dla ciebie dużo cierpliwości i powodzenia - twoje życie nigdy już nie bezie takie jak przedtem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) moje gratulacj:D Edytowane 23 Września 2007 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdzio Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Gratulacje !!! może też będzie warzył piwo. Będzie nas więcej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi