amap Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 bo tyle temu "przejęłam" hobby od męża najwyższy czas na założenie osobnego nicka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 właśnie się nad tym zastanawiam... ale bez pośpiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 A mój robust wyleciał w eliminacjach a uważałem go za jedno z bardziej udanych piw. Przykro, ale byli lepsi i im należą się gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Na stronie PSPD są wyniki w poszczególnych kategoriach zakwalifikowanych piw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Dzięki wszystkim za wspólną zabawę. Ja bawiłem się doskonale :D Suchy nie musisz wcale szydełkować, :D jest na to dowód (blacha) Gratuluję wszystkim zwycięzcom :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Tu ja mam kilka zdjęć: http://vquante.jalbu...2013/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrzanek Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 jeśli przekręcili moje nazwisko, a wychodzi że tak to 4 miejsce w dunkelweizenie, a wysłałam żeby się dowiedzieć jak to jest z tym moim piwem. 5 warka w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 jeśli przekręcili moje nazwisko, a wychodzi że tak to 4 miejsce w dunkelweizenie, a wysłałam żeby się dowiedzieć jak to jest z tym moim piwem. 5 warka w życiu No zdarzyło im się już przekręcić nazwisko w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 jeśli przekręcili moje nazwisko, a wychodzi że tak to 4 miejsce w dunkelweizenie, a wysłałam żeby się dowiedzieć jak to jest z tym moim piwem. 5 warka w życiu No to mamy wschodzącą gwiazdę i to piwowarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 więc wypada pogratulować!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrzanek Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 przekręcili ale już sprostowali ;-) dzięki za gratulację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 jeśli przekręcili moje nazwisko, a wychodzi że tak to 4 miejsce w dunkelweizenie, a wysłałam żeby się dowiedzieć jak to jest z tym moim piwem. 5 warka w życiu Gratuluję! Widzę, że kangury w tym roku też wysoko oceniane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SidiusRapuung Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Dorzuciłem kilka zdjęć do galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Czy dostaliście już metryczki z konkursu? Coś mnie ominęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolarz Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ja dostałem dyplom z udział w finale i nic poza tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Czy dostaliście już metryczki z konkursu? Coś mnie ominęło? Dostałem. Od samego Kopyra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniu. Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ja jeszcze nie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ja otrzymałem metryczkę z Blonda oraz podziękowanie za udział w finale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeryBerry Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 ja też jeszcze nic nie otrzymałem :-( ale czekam cierpliwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ja dostałem za jasne lekkie, oraz Robusta a wysłałem 5 piw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 (edytowane) Czy jak się nie weszło do konkursu finałowego to dostaje się skróconą metryczkę z opisem wad? Edytowane 2 Lipca 2013 przez wyvern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Czy jak się nie weszło do konkursu finałowego to dostaje się skróconą metryczkę z opisem wad? Taką właśnie otrzymałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrzanek Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 u mnie cisza, nie ma metryczki, dostałam tylko dyplom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 U mnie też cisza. Tylko dyplom doszedł Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ja dostałem metryczkę za Alta. Niestety nie wiele z tego wynika. Czytając to nie wiem czy wg. sędziów było zbyt goryczkowe czy za mało, dobrze zbalansowane czy niekoniecznie. A co mnie zdziwiło to że sędziowie na siłę chcieli tam mieć karmel, gdzie wg. BJCP akurat tego być nie powinno. Zdaję sobie sprawę z tego że nie było to piwo perfekcyjne i swoje wady miało, ale takie rozbieżności w ocenie.... Zbiorczy Arkusz Oceny Piwa 2013_Alt_Andrzej_Miler.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi