anteks Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) http://download.kaltenecker.sk/shs2013-celkove-vysledky.pdf Gratulacje dla laureatów ps Podziękowania dla Doroty za przerzut Edytowane 4 Września 2013 przez elroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilis Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) http://download.kalt...ve-vysledky.pdf Gratulacje dla laureatów Stasiek i Infam wielkie gratulacje. Vice Grand Champion to jest coś. W zeszłym roku mnie spotkał ten zaszczyt. Chyba czas gdzieś to w Warszawie opić Gratulacje dla pozostałych medalistów, którzy od lat z podium nie schodzą. Edytowane 4 Września 2013 przez elroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Gratulacje dla laureatów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Gratulacje dla wszystkich medalistów Przepraszam za utrudniony kontakt ze mną, ale mam trochę kłopotów ostatnio i nie jestem w stanie być on-line...najważniejsze jednak, że wszystkie piwa (z jednym wyjątkiem) udało się przerzucić bezpiecznie na Słowację. anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Wow, obrodziło, gratulacje dla laureatów! Ps. Świetne, szczegółowo rozpisane wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Dorota trzymam kciuki i WIELKIE DZIęKI:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Gratulacje wszystkim laureatom! No! to Polacy znów porządzili na Slowacji - na 10 kategorii w 8 jesteśmy na pierwszym miejscu. Tylko GC uciekł na Węgry... Ale nic to. Dori! Dzięki za transport! Kilis: no... warto by coś zorganizować... Ale znając życie to prędzej się wspólnie piwa w Żywcu napijemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ja również gratuluję wszystkim medalistom. Pięknie PL na tym zestawieniu wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Stasiek i Infam wielkie gratulacje. Vice Grand Champion to jest coś. Gratulacje Staś! Tobie się należą. Ja nawet nie sprzątałem po warzeniu. Pociechą pozostaje jedynie to, że kiedyś byłeś moim uczniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Wspaniałe wyniki! Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Gratuluję wszystkim zwycięzcom, Dori wielkie dzięki za zorganizowanie transportu. Dzięki też Naszym, za wielkie kibicowanie, bo jak wiadomo Nasi tam są i doglądają . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Wielkie dzięki dla Dori za przerzut. Dla mnie to był pierwszy konkurs, problemy z pakowaniem, potem z kurierem, ale ostatecznie się bardzo opłacało. Gratulacje dla wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 ładny prezent na święto piwowarów, gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi