crosis Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Zalogowałem się, jest prosto, łatwo przyjemnie, fajny eksport i fajne "online archiwum". Będę korzystał - wielki + dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonZ Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Jakby to śmigało podobnie jak Brewtoad to by było pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 To do czego innego służy, więc "tak jak Brewtoad" śmigać nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfi Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Próbowałem na dwóch rożnych komputerach w rożnych sieciach, na obu aktualna wersja Chrome, ale za każdym razem po próbie zapisu pojawia mi się komunikat: "Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, root@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Apache/2.2.15 (Red Hat) Server at brewlog.zgodowie.org Port 80" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Chyba już działa. Coś mi się z wersjami pomerdało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfi Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Działa - dzięki za szybką reakcję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Jak próbuję się zalogować przez googla, to wyskakuje mi bład "500 Internal Server Error " to tylko tak u mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 (edytowane) Pewnie nie tylko, zaraz tam luknę. Poprawione, wsadziłem literówkę w kodzie, który nie jest testowany bo operuje na zdalnej usłudze. Kolejny powód, żeby zmokować sobie Google i Facebooka do testów. Edytowane 8 Listopada 2013 przez zgoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 dzięki teraz śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfi Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Jest szansa na dodanie pola - "Długość fermentacji cichej"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Jest szansa na to, że każdy etap fermentacji będzie oddzielnie... Ale dopiero za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfi Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Okej, to na tą chwilę wykorzystam pole notatki A opcja dołączenia grafiki? Nie mówię oczywiście o hostowaniu tego na Twoim serwerze - wiadomo, że przy rozwoju projektu zwiększałoby to koszty, ale chociaż wyświetlania grafiki hostowanej zewnętrznie - można by fotkę piwa albo projekt etykiety podpinać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 https://github.com/zgoda/brew-log/issues/12 Wszystko po kolei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 W jaki sposób wpisywać datę? Cały czas wyskakuje mi Not a valid date value. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 ISO. Albo użyć normalnej przeglądarki która umie zinterpretować input type="date". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 ISO. Albo użyć normalnej przeglądarki która umie zinterpretować input type="date". To firefox nie jest normalną przeglądarką? Trochę mnie dziwi, że nikt wcześniej nie zgłosił się z takim problemem, zapis w formie 2014-03-11 jest raczej mało popularny w codziennym życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 mało popularny jest zapis w stylu 3-11-2014, a takiego wymaga cześć hamrykańskiego oprogramowania na którym pracuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Jeżeli chodzi o interpretację html5 to Firefox jest 100 lat za Zimbabwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 W każdym razie Chrome problemu nie ma. Korzystam już jakiś czas, ale nie zdążyłem jeszcze podziękować autorowi. Dzięki zgoda za fajne, ułatwiające pracę narzędzie do prowadzenia zapisków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Jeżeli chodzi o interpretację html5 to Firefox jest 100 lat za Zimbabwe. Przekonałeś mnie do zmiany przeglądarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 W najbliższych dniach planuję sporą aktualizację, będzie zmiana sposobu zapisywania fermentacji. Postaram się zachować istniejące dane, ale różnie może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
05paw Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dało by się zrobić żeby gęstość wprowadzać w skali SG? Bo teraz wchodzi tylko w plato a później dopiero pokazuje w obu skalach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Sądzę że wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Występują problemy z logowaniem przez Facebooka, związane z weryfikacją certyfikatu SSL (prawdopodobnie jest to związane z wygenerowaniem nowych certyfikatów po ostatnim błędzie w OpenSSL). Kombinuję co z tym mogę zrobić we własnym zakresie, a o co muszę poprosić administrację OpenShift. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Wydaje mi się, że problemy z logowaniem przez Facebooka zostały usunięte - w każdym razie po kilku aktualizacjach bibliotek i paru restartach udało mi się zalogować przez FB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi