Szakal75 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Co sądzicie o tym garnku ?? czy warto go kupić trochę cienkie ścianki 0.8 mm http://allegro.pl/garnek-gastronomiczny-stal-nierdzewna-50l-tadar-i4683477696.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąska Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Mam identyczny i wygląda na solidny, ale nie warzyłem w nim jeszcze. Z tym, że ja kupiłem za 180zł w Auchan i tam bym najpierw szukał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Daje radę. Mam taki 36l i jest spoko. Na kolejną akcję w auchanie można długo czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal75 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 dzięki za wszelkie sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arczi_901 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Śmiało możesz brać. Co jakiś czas w Auchan lub Real pojawiają się promocje na takie garnki także jeżeli nie masz ciśnienia to poczekaj może niedługo się pojawi promocja na takie garnki. Jak kupowałem to były 25L,32L,50L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 2-e warki na raz. Z jednej strony więcej piwa. Ale wg. historii piwowar któremu na 10 warek udało się sześć był mistrzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr34 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Na promocje to się można nigdy nie doczekać Kiedyś w Real kupowałem dla kolegi ciut mniejszy, a i cena była bardziej przyjazna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tadar to porządny sprzęt. Kilku kolegów z forum korzysta z takich garnków. Na promocje w marketach raczej bym nie liczył. Poza tym to garnek na całe życie. Nawet jak będziesz chciał go sprzedać po jakimś czasie to niewiele straci na wartości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Nawet jak będziesz chciał go sprzedać po jakimś czasie to niewiele straci na wartości... Kupiłem stalgasta 70L w świetnym stanie za 1/3 wartości razem z przesyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Nawet jak będziesz chciał go sprzedać po jakimś czasie to niewiele straci na wartości... Kupiłem stalgasta 70L w świetnym stanie za 1/3 wartości razem z przesyłką. Okazje jak widać zdarzają się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoppyFlowers Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Kupiłem stalgasta 70L w świetnym stanie za 1/3 wartości razem z przesyłką. Polowales na okazje na olx? Tez szukam stalgasta (albo czegos podobnego), tyle ze 50L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi